Harcaa serisi: CLIO 4 GTLİNE yeni lastik için öneriler

Beratthero

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Herkese selamlar abiler :)
Clio 4 gtline 17 opsiyon jantlı aracım için lastik önerilerinizi istiyorum. Fiyat performans oranı yüksek olan lastik önceliğim olur.
Aklımdaki kriter balon yapacak kadar yumuşak konfor kaybı olacak kadar sert olmaması yönünde. Kullanım olarak genelde sakinim ama yerine göre viraj kasmayı seviyorum ve yaydan sonra mutlak bunun üstünde dururum.
Ebat: 205/45/R17
Aklımdaki modeller:
Hankook ventus S1 Evo3 (referanslı)
Goodyear egale f1 asymetric 6
Continental Ultracontact
Kumho ecsta Ps71

Şimdiden teşekkür ederim :)

(Yıkama sonrası polytop sealer maximus hızlı cila uygulaması yaptım.)
1000070702.webp
1000070706.webp

Ekli dosyalar

• 1000070706.webp
    1000070706.webp
    264.3 KB · Görüntüleme: 0
  • Beğen
Tepkiler: mcgc ve ADMİN
Bu aralar conti yorumlarını çok fazla okuyor ve görüyorum... Bu kadar kişi yanılıyor olamaz.

• Beğen
Tepkiler: Beratthero
Teşekkürler abi. Bakıyorum bende kullanıcı yorumları iyi evet :)

Maşallah, bu otomobil lastiği olmasa dahi güzel gidecek gibi duruyor!

Teşekkür ederim abi :) gelişmeler var yazamadım birazdan cevap atıcam lastiği aldım.

Tekrardan selamlar abiler
Biraz araştırma yaptıktan ve araba sayfam instagram/TurksLimitedEdition üzerinden çevredeki arkadaşlarıma lastiklerini ve izlenimlerini sordum. Özellikle bir arkadaşım tüm sorularımı yanıtladı. Kendisi kumho ps71 i yedekte tuttuğunu mevcut olarak Michelin ps5 ve hankook s1 evo 3 kullandığını söyledi. Ve bariz fark ile hankook uzun vadede çok daha başarılı dedi. Tabi bende araştırdım ve s1 evo 3 için fiyatlar 5100 tl bandındaydı. Kumho baktığımda 3700tl gibi olduğunu görünce biraz da testleri vs araştırdım ve mantıklı geldi. Etiket değerleri ile birlikte. Arkadaşımda zaten ps71 den çok memnun olduğunu belirtince almaya karar verdim ve sipariş verdim. Cmt sipariş oluşturdum pzt elime geçti. Nasip olursa yılbaşından önce takacağız. İzlenimlerimi buradan aktarırım yine.
1000076207.webp
1000076450.webp
1000071404.webp
Bakalım inşallah memnun kalırız. Ama ben memnun kalacağımı düşünüyorum :)

Geri