Hararet sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sbodic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sbodic

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben iz mirden giriş yapıyorum adım soner bende artık bir reno fan club üyesiyim 2 gün önce 91 model bir flaşh aldım... Konumsa şunla ilgili araçla 2 3 km yol gittim mi arac hararet göstergesi 4 çizgiye geliyor bu normalmidir birde tüp kafası buz gibi oluyor ayrıca arabanın içerisindede benzin kokusu var. cevaplarınız için şimdiden teşekür ederim...

Öncelikle hoş geldin Soner kardeşim. Aracına bilmeyen birisi su eklemiş gibi sanki. Biliyorsun o tür araçların havasının mutlaka alınması gerekiyor. Bunun için bir radyatörcüye göster istersen. Araç devamlı tüpte kullanılıyorsa büyük bir ihtimalle hortum çatlamış olabilir. Yine baktırmanda fayda var ve son olarak, evamlı tüpte kullanıyorsan diyaframda çatlamış olabilir kontrol ettirmelisin. Keyifli paylaşımlar.

abi öncelikle arac su eksiltiyor mu bunu kontrol et.Bu sorun birkac nedenden olabilir.Kalorifer de sorun olabilir beyin isinmiyor demissin daha sonra termosttta sorun olabilir yani acmayabilir daha daha sonra bir yerlerde kacak vardir arac hava yapiyordur. Bunlar hafif nedenler:-). Simdi agir nedenlere gecersek kapakta catlak olup pistona su indirebilir(benim basima geldi.hararet 4.cizgilerde geziyordu 3 e inip tekrar cikiyordu) veya contada problem olabilir.
Gecmis olsun.Beni flashta encok ugrastiran konularin basinda gelmistir o yüzden baya baya bir yazdim umarim faydali olabilmisimdir.

herkese bilgilendirmeleri için teşekür aderim bugun arabayı aldıgım yere götürdüm araç contadan değilmiş kapak yarın tamire gidicek bekliytom.

Geri