Hararet Gösterge Seviyesi

mahir dede

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar
2011 model 85hp dizel fluence business aracımla geçen günlerde Konya'dan Antalya'ya giderken hararetin bir seviye daha yükseldiğini gördüm. Gösterge diğital hep alt seviyede dururdu ilk defa oluyor acaba sıcaktan dolayı normal mi veya hararetin 2.seviyeye gelmesi normal mi bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok memnun olurum. İyi günler Saygılar

2. seviye dediğiniz zaman tam yarım da duruyor normali o olması gerek zaten ama tam yarı'ın üstüe çıkıyorsa o kötü

Aynen sıcaklardandır. Ben de son 1-2 haftadır öncekinin 1 kademe üzerinde görüyorum. Limitlenen sınırı geçmediği sürece sıkıntı olmaz.

Teşekkür ederim İlk defa görünce bir de 2. seviyenin çubuğu baya bi yüksek performans yakıtı kullandım bu sefer acaba onunda etkisi olabilir mi bu arada yakıt ortalamam 4.6 daha altına inen var mı?

zor inmen ama bence gayet iyi 4.6

Fluence'lerde hararet göstergesi normal çalışmıyor. 2013 1.5 dci EDC Icon aracıma 2 defa yazılım yüklediler fark etmedi. Kışın çok soğuklarda 3 kademede yazın çok sıcaklarda fan çalışırken tek kademede oluyor. Servisin açıklaması ise baştan savma. Hararet göstergesi kafasına göre gösteriyor. Şirketteki diğer araçlarında göstergeleri aynı.

Fluence'lerde hararet göstergesi normal çalışmıyor. 2013 1.5 dci EDC Icon aracıma 2 defa yazılım yüklediler fark etmedi. Kışın çok soğuklarda 3 kademede yazın çok sıcaklarda fan çalışırken tek kademede oluyor. Servisin açıklaması ise baştan savma. Hararet göstergesi kafasına göre gösteriyor. Şirketteki diğer araçlarında göstergeleri aynı.

servisin açıklaması ne yönde? başka servise başvurun. tüm fluencelerde arıza yok, sizinkisi şanssızlık

Slm aynı sorun benim fluence de var hararet bir dış çıkıyor bugüne kadar hiç ortaya çıktığını görmedim.aracim 2012 1.5 dci 85hp bilgisi olan yol gösterirse sevinirim

Geri