Hani Derler Ya Okuyamazsın Demedim Adam , İnsan Olamazsın Dedim Diye

EndSpeed

Erdem,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
10955777_10203767313526417_8241367173739008410_n.jpg

Biraz Ağır Konuşacam Kusuruma Bakmayın ama Eşşeğe Altın Semerde Taksan Eşşek Yine Eşşektir Avukat Olması Okuması İnsanlığına Pek Bir Faydası Olmamış Yazıkk!

:sinirli:mad::asabi Nasibini almamış insanlıktan yana....

Şimdi bu iki fotoğrafa bakarak bir yorum yapmak doğru olmaz. Bayanın rahat bir tavır sergileyen duruşu sinir bozucu olabilir, bu duruşun rahatlık ifade ettiği bizlere yansıması. Yaralı birine 112 acil servis dışında muhadele edilememesi 112 acil servis çağrılması ve olay yerinden mümküm mertebe dikkati bir şekilde güvenli bir alana yaralının taşınması veya uzaklaştırılması ehliyet sınavlarında sağlık sorularından biridir. Bu acıdan bakmamızda gerekebilir. Ne yazık ki bir çok kazada o kadar bilinçsiz yaralılara ilk müdahaleler yapılıyor ki yaralıda kalıtımsal rahatsızlıklara yada ölümlere sebebiyet veriliyor.

Dün akşam haberlerde Suriyeli sarhoş doktor rezaletini izledikten sonra bu haber hafif kaldı...

Dün akşam haberlerde Suriyeli sarhoş doktor rezaletini izledikten sonra bu haber hafif kaldı...

Dün bende sinir oldum bu habere.. Yaralı bilinci olmayan adamı yakasından tutup çevirdiğinde başı yere çarpıp küt sesi gelince aynı sesi o Suriyeliyim diyen ... in çenesinden çıkartırdım.

Geri