hangi marka lpg taktırmalıyım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Endülüs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Endülüs

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım iyi günler. 2 gün önce reno 19 rt 1.6 karbüratörlü bir araç aldım acaba arkadaşlar buna en iyi sorun çıkarmayan lpg gaz taktırmak istiyorum hangi markayı önerirsiniz arabam 130 bin km de hiç lpg takılmamış 97 model arkadaşlar daha önce bende reno 9 sipring vardı sipringin gaz deposu 10 sene yi geçtigii için sıfır tesisat atiker tüp tak tırmıştım ama hiç düzen tutmadı bayagı bir uğraştırdı beni araç sürekli tekliyordu yapana kadar göbeğim çatladı.işte bu gibi sorunlar yaşamamak için siz bana hangi iyi markayı önerirseniz çok mutlu olurum hayırlı günler.

Karbüratörlü araçlarda lovatodan şikayet edeni duymadım. Soruşturun ama iyice direk benim dediğimi yapmayın.

Ben en az marka kadar takan/ayar yapan usta da önemli diyorum
Hava filtresine bantla ayar yapıyosa değiştir ustanı mesela

Bende atiker var sıralı. 28000 oldu. Rölanti de arasira dalgalanma yapıyor ama her zaman degil. 800 devirde dönüyor.

Bir defa gosterge ye gelen jak yerinden çıktı o kadar. Ama atikerden illallah eden de cok var.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım iyi günler. 2 gün önce reno 19 rt 1.6 karbüratörlü bir araç aldım acaba arkadaşlar buna en iyi sorun çıkarmayan lpg gaz taktırmak istiyorum hangi markayı önerirsiniz arabam 130 bin km de hiç lpg takılmamış 97 model arkadaşlar daha önce bende reno 9 sipring vardı sipringin gaz deposu 10 sene yi geçtigii için sıfır tesisat atiker tüp tak tırmıştım ama hiç düzen tutmadı bayagı bir uğraştırdı beni araç sürekli tekliyordu yapana kadar göbeğim çatladı.işte bu gibi sorunlar yaşamamak için siz bana hangi iyi markayı önerirseniz çok mutlu olurum hayırlı günler.

atiker olmasın italyan herhangi bir marka olsun bence civarınızdaki italyan kullananlardan bir surun çünki bölge bölge değişiyor. herkesin bildiği brc iyidir mesela.atikerin ömrü garantisi kadardır bir çok örneğini gördüm ucuz etin yahnisi misalini tam karşılıyor.

Brc marka takın en yaygın ve en kalitelisi

Geri