Hangi marka cam filmi çekildi captura, ön cam için cam filmi cektirdiniz mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpka

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Ankara için hangi firma tavsiye edersiniz ?kaç numara cam filmi uygun olur?
Trafik çevirmesinde ve TÜV de sorun yaşanır mi ?

2 Numarayı geçmemek gerekiyor sanırım. Benim aracın orjinalinde bagaj camı ve arka camlar orjinal renkli. Icon araçlarda bildiğim kadarı ile camlar renkli değil.

Ön kapılar ve ön cama düşünüyorum ama bakalım yaptırırmıyım.Birde HGS ve site giriş etiketi var onları sökmek yenilemek anlamına geliyor. Şimdilik beklemedeyim.

Ben kadjara dun yaptirdim lumarr marka 100 tl. Diger butun camlarim en koyusu 3 numara, onede 0,50 cektirdim. Hgs etiketi sokuldu ama hala aktif. Ben pttden kart hgs alicam, on cama bisey yapistirmak istemiyorum acikcasi.
Trafik cevirmesinde sorun ama tüv de hafif kusurla geciyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:

Tüv de hafif kusur olarak geçer.

Trafik denetlemesinde görevli memur ceza yazmak isterse ceza yazabilir. Kesinlikle itiraz etmeyin, kanunen ceza yazamazsınız gibi sözler söylemeyin, ceza makbuzunu alıp mahkemeye itiraz edip cezayı iptal ettirebilirsiniz.

Göz kusurunuz varsa (Özellikle astigmat) ön cama 0,50 de olsa çektirmeyin. Ön yan camlar illa olacak derseniz 1 numara, arka yan ve arka camı 2 numara tavsiye ederim. Özellikle gece yolculuk eden biri iseniz ön yan camları kesinlikle 1 i geçmesin. Yoksa geri manevralarda camı indirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu şekilde kullanırım dersenizde 2 de olur.

3 e ise şahsen karşıyım, zindan gibi oluyor. Ama dışarıdan bakıncada en çok 3 numara yakışıyor o da ayrı bir durum.

Simdiye kadar benim istanbul icinde polislik bi durumum olmadi, durduran polis cam filmini bile sormadi. Tabi bu polisten polisede degisiyor, kilina denk gelmemek lazım. Polis illa ceza kesecekse ya emniyet kemerinden yada baska biseyden ceza kestirmeye calisin.

3 hafta önce ön cam hariç tüm camlara 2 numara lumarr yaptırdım gayette iyi oldu...
ön kaputada 3m kaput filmi yaptırdım. Uzun yolda ve özellikle yazın çok faydasını görüyorsun.

Simdiye kadar benim istanbul icinde polislik bi durumum olmadi, durduran polis cam filmini bile sormadi. Tabi bu polisten polisede degisiyor, kilina denk gelmemek lazım. Polis illa ceza kesecekse ya emniyet kemerinden yada baska biseyden ceza kestirmeye calisin.

dün çevrildim bana sordu bende bilmiyor gibi davranıp aracımı yeni aldım bilmiyorum filmmi değilmi buyrunbakın diye hemen ruhsat verdim.
tamam devam edin hayırlı olsun dedi hehehehe :)

dün çevrildim bana sordu bende bilmiyor gibi davranıp aracımı yeni aldım bilmiyorum filmmi değilmi buyrunbakın diye hemen ruhsat verdim.
tamam devam edin hayırlı olsun dedi hehehehe :)

Resim paylaşabilirmisin aracın ? Benim araçta ön cam ve ön kapılar haricinde orjinali renkli cam.Ön cam değilde kapı camlarını arka camlar ile aynı yapayımmı diye tereddü ediyorum.

Ben kadjara dun yaptirdim lumarr marka 100 tl. Diger butun camlarim en koyusu 3 numara, onede 0,50 cektirdim. Hgs etiketi sokuldu ama hala aktif. Ben pttden kart hgs alicam, on cama bisey yapistirmak istemiyorum acikcasi.

merhaba 100tl çok uygunmuş hangi ilde ve nerede yaptırdınız veya da istanbul anadolu yakasında max 100tl ye yapan yer biliyormusunuz (tuzla, pendik, kartal çok uygun olur) teşekkürler

100 liraya yaptirdiysaniz kesinlikle lumar değildir. Bende aracima lumar yaptirdim. 350 lira verdim.

Anadolu yakasinda bu isi en iyi yapan yer Üsküdarda. Lumar ahmet diye aratin googleden adresine ulasirsiniz. Omur boyu garantisi var.

Geri