Hangi aküyü kullanıyorsunuz?

guitar junior

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracımda fan klima marş üçlüsüne gücü yetmediğiyle ilgili bir konu paylaşmıştım.
http://www.renaultfanclub.com/renault-19-kulubu/39613-19umun-fan-klima-mars-3lusune-gucu-yetmiyor.html

Ustam aküde sorun olmadığını iddia etse de ben forum arkadaşlarımın önerileriyle akü değişimine karar verdim.
Forumda yağ seçimiyle ilgili güzel bir konu gördüm ve ondan esinlenerek böyle bir konu açtım. Şuan halihazırda kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz akü modeli paylaşırsanız seçimimde etkili olacaktır. İyi forumlar... :)

Renault 19 1.6 RT 96' LPG Karbüratörlü Klimalı, 12V 60Ah 480A Dynamic Akü

Cumartesi günü UGK RS e 72 A Mutlu akü aldım kardeşim...

en iyi akü varta .delphi yiğit aküye yaptırıyor . en iyi yerli inci akü.

Ben Povver Kullanıyorum 12v 72 Amper Klima farlar teyp sis lamba far adan zeye ne kadar elektrk harcayan zerzevat varsa kaldırıyor

Ben Povver Kullanıyorum 12v 72 Amper Klima farlar teyp sis lamba far adan zeye ne kadar elektrk harcayan zerzevat varsa kaldırıyor

Maşallah. Araç nedir üstad?

Maşallah. Araç nedir üstad?
Renault Megane 1 2.0 RXT :) Denedim Max kaldıracagı seyleri Farlar acık Sisler dahil, Teyp,klima,Klima acıldımı zaten Fanda Calısıyor,CakmakLıga Sarj aleti, hatta geceleri bazen içerdeki iç aydınlatmada acık olur, Tum bunlar varken stop halinde Mars bile rahat alıyor ama aku zorlanır Tavsiye etmem ornek olarak verıyorum bunları. povver 12V 72 Amper Silver Calcium aku.. Camlarda rahat acılıp kapanır hıc Sıkıntı yasamadım

Renault Megane 1 2.0 RXT :) Denedim Max kaldıracagı seyleri Farlar acık Sisler dahil, Teyp,klima,Klima acıldımı zaten Fanda Calısıyor,CakmakLıga Sarj aleti, hatta geceleri bazen içerdeki iç aydınlatmada acık olur, Tum bunlar varken stop halinde Mars bile rahat alıyor ama aku zorlanır Tavsiye etmem ornek olarak verıyorum bunları. povver 12V 72 Amper Silver Calcium aku.. Camlarda rahat acılıp kapanır hıc Sıkıntı yasamadım

Üstad anladığım kadarıyla sen de benim gibi arabadaki bütün donanımı kullanıyorsun. Sana 1 akü ortalama kaç sene gidiyor?

Cumartesi günü UGK RS e 72 A Mutlu akü aldım kardeşim...

Bizim Cliolara olur mu 72 A akü abi ?

Geri