Merhaba arkadaşlar, arabayı ilk aldığımda böyleydi;
http://www.renaultfanclub.com/renau...i/76366-merhabalar-artik-bende-buradayim.html
3 ay içerisinde arabaya yaptıklarım;
Alır almaz 4 adet Sava Eskimo S3+ 175/70/R13 kış lastiği
Motor yağı, şanzıman yağı, yağ filtresi ve hava filtresi değişimi
Antifriz değişimi
Arka fren merkezleri değişimi
Bujiler, buji kabloları ve distribütör kapağı değişimi
Ön sinyalleri beyaz olanlarla değiştirdim
Arka stoplar su alıyordu onları yeniledim
Ön cam dışındaki camlara 1 numara cam filmi yaptırdım
hepsiburada.com'dan cam rüzgarlığı ve kolçak alıp monte ettim
yanlara marşpiyel taktırdım (siyah gözüme çok hoş geldiği için kırmızıya boyattırmadım)
Geçen ay mahallede küçük bir kaza geçirdim, ondan sonra Bülent Bedir kardeşimin yardımı sayesinde 1982-1987 arasındaki R9 ve 11 GTL lerin tamponundan buldum ve Sinyal lambaları yerine sis lambası taktırdım.
yine hepsiburada.com'dan spor plakalık aldım, yeniden plaka bastırdım ve harf ve rakamların üzerine piyano siyah yapıştırmalardan alıp taktım.
Arka camın önüne MDF kestirdim ve arkadaki hoparlörleri yeniledim.
Ön tarafta 94 model üzeri R9-11 lerin hoparlörlü bakalitlerini bulamadığım için mevcut bakalitleri kesip hoparlör taktım.
Km göstergesinin içindeki çerçeveyi, orta konsoldaki nikelaj şeriti ve ufak tefek yerleri kırmızıya boyadım.
Gelelim resimlere
Önümüzdeki aylarda ise aklımda jant lastik var ama 14" mi yoksa 15" mi karar veremedim. Ve birde aklıdma olan Tamponları, aynaları, kapı şeritlerini, kapı kollarını ve spoileri Parlak siyah yapıp, tampondaki turuncu şeritleride arabanın renginde boyamayı düşünüyorum...
http://www.renaultfanclub.com/renau...i/76366-merhabalar-artik-bende-buradayim.html
3 ay içerisinde arabaya yaptıklarım;
Alır almaz 4 adet Sava Eskimo S3+ 175/70/R13 kış lastiği
Motor yağı, şanzıman yağı, yağ filtresi ve hava filtresi değişimi
Antifriz değişimi
Arka fren merkezleri değişimi
Bujiler, buji kabloları ve distribütör kapağı değişimi
Ön sinyalleri beyaz olanlarla değiştirdim
Arka stoplar su alıyordu onları yeniledim
Ön cam dışındaki camlara 1 numara cam filmi yaptırdım
hepsiburada.com'dan cam rüzgarlığı ve kolçak alıp monte ettim
yanlara marşpiyel taktırdım (siyah gözüme çok hoş geldiği için kırmızıya boyattırmadım)
Geçen ay mahallede küçük bir kaza geçirdim, ondan sonra Bülent Bedir kardeşimin yardımı sayesinde 1982-1987 arasındaki R9 ve 11 GTL lerin tamponundan buldum ve Sinyal lambaları yerine sis lambası taktırdım.
yine hepsiburada.com'dan spor plakalık aldım, yeniden plaka bastırdım ve harf ve rakamların üzerine piyano siyah yapıştırmalardan alıp taktım.
Arka camın önüne MDF kestirdim ve arkadaki hoparlörleri yeniledim.
Ön tarafta 94 model üzeri R9-11 lerin hoparlörlü bakalitlerini bulamadığım için mevcut bakalitleri kesip hoparlör taktım.
Km göstergesinin içindeki çerçeveyi, orta konsoldaki nikelaj şeriti ve ufak tefek yerleri kırmızıya boyadım.
Gelelim resimlere
Önümüzdeki aylarda ise aklımda jant lastik var ama 14" mi yoksa 15" mi karar veremedim. Ve birde aklıdma olan Tamponları, aynaları, kapı şeritlerini, kapı kollarını ve spoileri Parlak siyah yapıp, tampondaki turuncu şeritleride arabanın renginde boyamayı düşünüyorum...
Ekli dosyalar
-
3J8uIRL.webp182.9 KB · Görüntüleme: 1
-
4WwdLxo.webp217.8 KB · Görüntüleme: 1
-
P9WsKmV.webp130.3 KB · Görüntüleme: 1
-
HYYkecS.webp197.7 KB · Görüntüleme: 1
-
CwywbXV.webp262 KB · Görüntüleme: 1
-