Güzel Bir Sorum Var :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ercan_j
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ercan_j

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar arabamın kapısını açtık sabah kartı taktım baktım saat paneli çalışmıyor dikkatimi çekti sonra park lambasını yaktım otomatik açıldı saat paneli sonra arkadaşlar teybi açtık müzik falan dinledim gideceğim yere gittim geldim kontağı kapattım kapıyı kapatıp çıktım baktım teyp kapanmamış sizce nedeni ne olabilir

Aküyü korumaya alıyor olmasın. Teyp 7 dakika sonra, ekranda 1 dakika sonra araçtan kartı çıkardığında otomatik kapanıyor biliyorum ama yanılıyor da olabilirim. Şahsen denemedim veya dikkat etmedim

Elektroniksel bir sorun bu ancak eksik bilgi olduğunu düşünüyorum örneğin : Aracınıza en son ne taktırdınız ya da çıkarttınız ! bu sorma sebebim benim başıma farklı bir şey gelmişti ama servis hatası yüzünden bulamadık dışarda iyi bir usta sorunu buldu ve sorunun far sensörü kablolarının yanlış yere takılıp ezilmesi sonucu şasi yapmasıydı o yüzden sorun başlamadan önce bir şey yaptırdınız mı aracınıza ? teyp kolon vs. ?

Elektroniksel bir sorun bu ancak eksik bilgi olduğunu düşünüyorum örneğin : Aracınıza en son ne taktırdınız ya da çıkarttınız ! bu sorma sebebim benim başıma farklı bir şey gelmişti ama servis hatası yüzünden bulamadık dışarda iyi bir usta sorunu buldu ve sorunun far sensörü kablolarının yanlış yere takılıp ezilmesi sonucu şasi yapmasıydı o yüzden sorun başlamadan önce bir şey yaptırdınız mı aracınıza ? teyp kolon vs. ?

çakmalık kısa devre yapmış. bende sigortasını değiştirdim bu sigortaya cam suyu moturu çakmaklık teyp ve saat paneli bağlı bu sigorta kesilince bunların hiçbiri görevini yerine getirremiyor :D

Geri