Güzel Bir Golden Yuva Arıyor :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
557544_503207419707565_1237777089_n.jpg

ADIMIZ LOKUM......ORMANDA BULUNDU 9 AYLIK DİŞİ GOLDEN YUVA ARIYOR İLETİŞİM 05337368919 KÜPELİ KISIR........

Face'de halam paylaşmış dedim belki aileden bir isteyen olur gayet güzel bir Golden;)

Gerçekten çok asil duruyor. Evinde bakmak isteyen kaçırmasın

Bunu eve değil bahçeye değil bizim sokağa soksam annem kafama terliği monte eder valla billa

Çok seviyorum tipini ama zaman yok :)

Maşallah çok sevimli ve asil.

Gördüğüm en başarılı çocuk bakıcıları bu golden'lar:eyv Tabii bakım için boyuttan ötürü genişçe bir ev lazım ama bu kadar sevgi, ilgi arsızı görmedim ben. Dilerim istediği sevgiyi bulacağı bir yuvası olur.

Bunu eve değil bahçeye değil bizim sokağa soksam annem kafama terliği monte eder valla billa

Ben bile korktum anneden neden evlenme butonu arandığı belli oldukıhkıh

Gördüğüm en başarılı çocuk bakıcıları bu golden'lar:eyv Tabii bakım için boyuttan ötürü genişçe bir ev lazım ama bu kadar sevgi, ilgi arsızı görmedim ben. Dilerim istediği sevgiyi bulacağı bir yuvası olur.

Büyük birde sorumluluk aslında zor iş ama diğer yönleri tartışılmaz olağanüstü bir dostluk
qwhakikaten yaw ben Rocky'i çıkarttımmıydı işten geldikten sonrahehe

Ben bile korktum anneden neden evlenme butonu arandığı belli oldukıhkıh
o mevzuda başımın etini yiyo zaten ama köpekten çok korkar yaklaştırmaz valla

Büyük birde sorumluluk aslında zor iş ama diğer yönleri tartışılmaz olağanüstü bir dostluk
qwhakikaten yaw ben Rocky'i çıkarttımmıydı işten geldikten sonrahehe

hiii yazık yahu, of of artık öğrenir kendi işini halletmeyi artık salonun ortasına mı nereye olursa :aytuğ

o mevzuda başımın etini yiyo zaten ama köpekten çok korkar yaklaştırmaz valla

hehe zor işler buton fayda eder mi bilmiyorum, bir de azıcık sert kayınvalideyle geçinebilme butonu lazım :aytuğ

hiii yazık yahu, of of artık öğrenir kendi işini halletmeyi artık salonun ortasına mı nereye olursa :aytuğ

Yok zaten bahçede kendileri:aytuğMaksat bana eziyet beyefendi boyunu posunu gösterip falez parkında yuvarlanmazsa işi denk gitmiyor oyyy oyy çıkartayım az sonra:slc

Geri