Güvercinle 2000km Isparta-Eskişehir-Bursa-Bandrma-Çanakkale-Tekirdağ-İstanbul-Isparta

ardadrmz

Arda Durmaz, T.C Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
06-Ankara
UZUN ZAMANDIR PLANLADIĞIM ÇANAKKALE GEZİME ÇIKTIM.ARABAM İÇİN BAZI ENDİŞELERİM OLDUYSA DA SAĞOLSUN YARI YOLDA BIRAKMADI. 2000 KM TIK DEMEDİ.
BİR KAÇ FOTOĞRAF ÇEKTİM SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM..:)

dscn2010lm.jpg
dscn2012g.jpg

dscn1997s.jpg

dscn1996z.jpg

dscn1957c.jpg

dscn2155y.jpg

dscn1960o.jpg

dscn0383t.jpg

dscn1971w.jpg

dscn2146j.jpg

gezi çok anlamlı maşallah..navigasyon süper onu da demeden geçemeyeceğim.

Spring çok güzel görünüyor :) Maşallah :)
Orjinal jant kapakları da harika :)

Maaşallah :eyv

maşallah springe, güzel gezi olmuş kardeş. 11 yıl springe bindim sıkıntı yaşatmadı sadece bir kez akü bitti yolda kaldı, tüp taktırmadan orjinal kullandım.

maşallah springe, güzel gezi olmuş kardeş. 11 yıl springe bindim sıkıntı yaşatmadı sadece bir kez akü bitti yolda kaldı, tüp taktırmadan orjinal kullandım.

eyw..bnmde 8 ay oldu ufak tefek seyler dısında sıkıntı yasatmadı cok sukur..ogrencı oldugumuzdan benzıne yaklasamıyoruz ya :)

eyw..bnmde 8 ay oldu ufak tefek seyler dısında sıkıntı yasatmadı cok sukur..ogrencı oldugumuzdan benzıne yaklasamıyoruz ya :)

6 yaşında aldık 17 yaşında sattım, yağını suyunu değiştirtiğim usta arabayı bildiğinden kendisi müşteri oldu. istesem bile lpg takdıramazdım zati tekerlekli sandalye koyduğumdan tam bagaj işimi görüyordu. allah kazasız belasız binmek nasip etsin sanada:)

maşallah arabamı daha yakışıklı yoksa senmi çok yakışıklıısn karar veremedim:eyv

Geri