Günün Pasaklısı...:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Fotoğrafı çeken Sevda Çelik'e teşekkürler...:eyv

Bu Nasıl Bir Hayvan Mustafa Abi, Ne Bu Böyle Yav At'tan Kırma Katır Desem Değil hihi

ben burnunu göz sandım bu ne laa dedim kendi kendime jeton 5-6 sn. sonra düştü hehe

ben burnunu göz sandım bu ne laa dedim kendi kendime jeton 5-6 sn. sonra düştü hehe

ben bu mesajı okuyana kadar hala göz sanıyordum ama nasıl bir canlı olduğunu kestirememiştim şimdi olduhehe

Bu Nasıl Bir Hayvan Mustafa Abi, Ne Bu Böyle Yav At'tan Kırma Katır Desem Değil hihi

heheheheheheSevda bu fotoyu yazın çekmiş çok normal Antalya'da 50 derecede böyle olunuyor iştehehe

heheheheheheSevda bu fotoyu yazın çekmiş çok normal Antalya'da 50 derecede böyle olunuyor iştehehe

olunuyor derken insanlar da mı bu hale geliyor, canım istanbul'um, trafiğim benim:aytuğ

olunuyor derken insanlar da mı bu hale geliyor, canım istanbul'um, trafiğim benim:aytuğ

cıx:cool:klima+deniz+aqualar+orman+çevremizdeki russian wind'lar:aytuğyeterince ferah ve serin tutuyor bizleri sıkıntı yok yani:aytuğ

cıx:cool:klima+deniz+aqualar+orman+çevremizdeki russian wind'lar:aytuğyeterince ferah ve serin tutuyor bizleri sıkıntı yok yani:aytuğ

anlaşıldı antalya'da gayrı safi milli hasıla epey yüksek ki, herkes tatil modunda gününü gün ediyor ama sonradan olunmaz sanırım zengin doğmalı :aytuğ
hımm neyse ev ofis yaparız artık beyfendiyi sokağa yalnız salmayız russian wind çarpmasın diye hehe

Geri