Günlük Km kendi kendine sıfırlaması ve ara ara Akü koruma modu ve motoru çalıştırın uyarısı hk.

gencone

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Araç Clio 5 daha 3000km'de 2024 Model . Bu aralar her sabah arabayı çalıştırdığımda günlük km sayacının sıfırlandığını görüyorum. Bunun haricinde belirli aralıklarla Akü koruma modu aktif oluyor motoru çalıştırınız uyarısı verdikten sonra akü doluyor gibi bir uyarı veriyor bir süre arabayla gezindikten sonra uyarı kayboluyor. Bu tarz durumla karşılaşan var mı acaba?

Bende de var aynısı ve sıfırlandığı zaman kadran teması da değişti bende eski haline getiremiyorum.

Aynı sorun bir arkadaşta vardı çözüldü. Müşteri hizmetlerini aradınız mı?

Araç Clio 5 daha 3000km'de 2024 Model . Bu aralar her sabah arabayı çalıştırdığımda günlük km sayacının sıfırlandığını görüyorum. Bunun haricinde belirli aralıklarla Akü koruma modu aktif oluyor motoru çalıştırınız uyarısı verdikten sonra akü doluyor gibi bir uyarı veriyor bir süre arabayla gezindikten sonra uyarı kayboluyor. Bu tarz durumla karşılaşan var mı acaba?
servise gidip aracınızı cihaza bağlatın güncelleme yapsın. Elektriksel temassızlık yüzünden bazen aracın beyni karışabiliyor.

sizlerde sistem sürüm kodu nedir acaba karşılaştırmak açısından. benimkinin güncel olduğunu sanmıyorum da.

Geri