Güncelleme yaparken arızalanan clio4 hakkında yardıma ihtiyacım var

yolgezer07

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,
Bir arkadaşımız 2014 clio4 aracına netten bulduğu güncellemeleri yüklemeye çalışırken yükleme yarıda kalmış cihaz kilitlenmiş bir süre bekleyip teybi kapatıp açmış şuanda teyp çalışıyor fakat ekran menüleri bozuk mesela radyo çalışıyor ekrandaki çıkan menüler işareti var yazıları yok cihaz sürüm bilgisine giriliyor sürüm bilgisi görünmüyor. Farklı bir yazılım yüklemeye çalışınca yazılık yükleme ekranı geliyor yüklemeye başla komutunu veriyor uzun beklemeye rağmen yüklemeye başlamıyor
Bu arkadaşımızın 2014 model aracına flah disk ile yükleyebileceğimiz herhangi bir kurtarma yazılımı veya orjinal yazılımı mevcutmudur bu konuda yardımcı olursanız seviniriz.

Merhaba,

Üretici tarafından yayınlanmış maalesef herhangi bir kurtarma yazılımı söz konusu değil. Araç üzerinde yüksek ihtimalle eski sürüm MediaNAV 4.1.0 öncesi sürüm vardır diye düşünüyorum. Bu nesil cihazın genel olarak kontrolü de bir hayli zor en azından benim deneyimlerim ve gözlemlerim bu yönde idi. Ciihazınız yeni nesil Medianav EVO olsa idi yardımcı olabilirdim.

Merhabalar,
Bir arkadaşımız 2014 clio4 aracına netten bulduğu güncellemeleri yüklemeye çalışırken yükleme yarıda kalmış cihaz kilitlenmiş bir süre bekleyip teybi kapatıp açmış şuanda teyp çalışıyor fakat ekran menüleri bozuk mesela radyo çalışıyor ekrandaki çıkan menüler işareti var yazıları yok cihaz sürüm bilgisine giriliyor sürüm bilgisi görünmüyor. Farklı bir yazılım yüklemeye çalışınca yazılık yükleme ekranı geliyor yüklemeye başla komutunu veriyor uzun beklemeye rağmen yüklemeye başlamıyor
Bu arkadaşımızın 2014 model aracına flah disk ile yükleyebileceğimiz herhangi bir kurtarma yazılımı veya orjinal yazılımı mevcutmudur bu konuda yardımcı olursanız seviniriz.

Linkteki "DOWNLOAD 4.1.0" yazan yerden dosyayı indirip USB belleğe attıktan sonra yüklemeyi deneyin bir de.

Muhtemel düzelecektir.

https://www.gps-rlink.com/medianav/update-software-medianav/

Geri