Gt -lİne 1.5 dcİ edc yakit deĞerlerİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madran89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

madran89

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arabam 10300 km'de yakit deĞerlerİ Çok fazla ortalama 9,5 lt gÖsterİyor. BroŞÜrdekİ teknİk verİlere gÖre 5,2 olmasi gerek.bu deĞerler doĞrumu sİzce

Çok yakıyor, 1.2 TCe EDC Captur benzinli olmasına rağmen kısa mesafeli şehir içi kullanımında 8 litre civarında tüketiyor...

Araç servisten yeni çıktı.10 Bin km Bakımı yapıldı. Ev ile İş arası yaklaşık 3 km ve tamamen şehir içi ortalama 45 km hız ile 9,5lt ortalama yakıt tüketimini veriyor. Şehir dışı aydın izmir otobanı 90 km sabit hız c. control açık ortalama 6,2 lt gösterdi. Servise bildirdim usta ile test ettik uzun yolda yakıtın düşeceğini ama şehir içinde değerlerin normal olduğunu söyledi. Teknik veriler tüketiciyi tamamen aldatmaya yönelik o zaman, şehir içini 5,2 lt yakmayı bıraktım 7 lt olsa bile razıyım. Bu Kadar çok yakacağını bilseydim 65 bin verip dizel neden dizel alayım. İsyan ediyorum Renaulta gider benzinli otomatik vites honda civic alırdım 6,5 lt şehir içi benzin yakıyor.

depoyu fulleyip yol bilgisayarınızı sıfırlayın. bende 1.6 privilege megane 3 var geçenlerde 10,1 10,2 yakıyordu benzinlikte fulledikten sonra yol bilgisayarını sıfırladım 9,3 civarında gösteriyor şu anda.

Geri