Grand scenic tikirtilari onleyemiyorum

santougur

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar selam yalovada baska grand scenic kullanan varmi yada grand scenic sahibi baska arkadaslar. Ya bu arac icerisindeki tikirtilar cok fazla sinir bozucu engelleyemediler herkezinki boylemi

Arka kapilardan ve bagaj bölümünden

Bir silikon sprey alıp Ses gelen yerlere sıkarsanız sorun çözülür sanırım. Scenic 2 de baya işe yaradı

bagaj pandizotunu sökün ve teste çıkın. ses kesiliyorsa pandizota yöneliriz. Kapılarda ise döşemeyi söküp içine yalıtım yapmalısınız.. tırnaklara özellikle

Sprey siktilar ama ise yaramadi kapilarin dosemeyi soktuler yine ayni ses var bagajdan gelmiyor pandizotundan.yapanadilar yaa

Aynı problemi bende clio 3 te yaşıyodum bagajdan geliyordu Yalova kirazlı sanayide 4. yolda Mim oto döşeme var oraya gittim bagajın plastik kısmını söküp içine sünger yapıştırdı problem çözüldü şuan ses gelmiyor

Uther77 selam abim olcayi taniyorum evet aradim arka kapilar ve bagaj 250 lira diyor biraz pahali geldi.sol arka kapidan cukurlarda gelen tikirti bass vurdugu zamanda geliyor muhtemelen döşeme biyerlere vurup titretip ses yapiyor

Arka koltuklara üç kişi oturtup seyir yapın. tıkırtı kesilmişse hepimizde olduğu gibi koltuk katlama mekanizmasından ses geliyordur. Bu sitede bir arkadaş çok ince köpük folyoyu kilit aralarına koyup çözmüş.

Uther77 selam abim olcayi taniyorum evet aradim arka kapilar ve bagaj 250 lira diyor biraz pahali geldi.sol arka kapidan cukurlarda gelen tikirti bass vurdugu zamanda geliyor muhtemelen döşeme biyerlere vurup titretip ses yapiyor

Aynen abi oda zaten Aksa ya iş yapıyor tanıyosan beraber de gideriz fiyat konusunu konuşuruz kuzenim olur kendisi :)

Geri