Gps anten problemi önemli herkes bakabilir mi ??

hasanbozkurt

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR ARACIMA DOUBLE TEYP TAKTIRDIM LAKİN GPS ANTEN SOKETİ TAKILI OLMADIGI İÇİN NAVİGASYON VS ÇALIŞMIYOR ALİEXPRESTE SKODA MENZ VEYA AUDİ LER İÇİN GPS ANTEN SOKETİ VAR CLİO 4 LE AYNI GİRİŞTE ACABA ALIP TAKSAM ÇALIŞIR MI VEYA NERDEN BULABİLİRİM EN UCUZ ŞEKİLDE Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ VEYA OLAN RESMİNİ ÇEKİP ATMA İMKANI OLAN VARMI AYNI OLUP OLMADIGINI KARŞILAŞTIRALIM VEYA

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ONU ALSAM ÇALIŞTIRIR MI '' Için Benz Audi VEYA SKODA '' YAZIYOR AÇIKLAMASINDA ÇALIŞIR MI ÇALIŞMAZ MI ??

soketi uysun yeter başka birşeye dikkat etmenize gerek yok double teyp terken medianav değilde başkasımı başka sı ise piyasamalı android cihazlardan ise bende var

muzof bey aracımda eski tuşlu teyp vardı aldıgımda oydu sonradan başka araçtan çıkma buldum ve kendi aracıma taktırdım ama navigasyonu kullanamıyorum sonradan fark ettim ki gsp anteni yok giriş yeri boş yani kısaca madianav ekran taktırdım gspanten alıcam çalışır mı o diye soruyorum cevabınızda çalışır demissin ama şeyi bilmiyorum o kutu teybin arkasında mı kalıcan takıp arkasına dogru bırakmam yeterli mi bi ona da yardımcı olursanız sevinirim

antenin uç kısmındaki aparat zaten mıknatıslıdır arkada herhangi bir yere metale tutturabilirsiniz

muzof bey aracımda eski tuşlu teyp vardı aldıgımda oydu sonradan başka araçtan çıkma buldum ve kendi aracıma taktırdım ama navigasyonu kullanamıyorum sonradan fark ettim ki gsp anteni yok giriş yeri boş yani kısaca madianav ekran taktırdım gspanten alıcam çalışır mı o diye soruyorum cevabınızda çalışır demissin ama şeyi bilmiyorum o kutu teybin arkasında mı kalıcan takıp arkasına dogru bırakmam yeterli mi bi ona da yardımcı olursanız sevinirim
Gps anteni zaten muknatıslı metal olan herhangi biryere yapıştırman yeterli teybin anagövdesinede yapıştırman yeterli

Muzof ve 35 ism isimli abilerime çok teşekkür ederim bildilendirip beni aydinlattiginiz için çok sagolasin süpersiniz

Mrb clio 4 media nav taktım joy aracıma gps anteni yok normal anten kablosundan çeksem çalışırmı deniycem herkeze yararlı olur
Gps anteni olmayınca saat ve konum fln gelmiyor

Geri