Gözümüz aydın, Gran Turismo 6

BOGA

Güray BOĞA-İZMİR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1.200 yeni araba, GT5' e ek 7 pist, gerçek zamanlı tessellation teknolojisi... Daha ne isteriz? :)

[video=youtube;7SXlN-BtA1I]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7SXlN-BtA1I[/video]

Son düzenleme:
​Dev ekran+tam donanım direksiyon vs oyun modülü+iyi bir ses donanımı+5 paket sigara+2 şişe tekilla+limon+tuz+kahve makinası yeterli olur sanıyorumhehebir oturdunmu 3 gün kalkmayacaksın aga bu oyundan:eyv

Bu değilde GT 5 in PC versiyonu elinde olan var mı arkadaşlar.MOMO Force Feedback direksiyon var hala NFS 5 Porche Simülasyon ile oynuyorum tadına hala doyulmuyor ancak bu GT 5 in 3 saatlik yarışları varmış sırf bunun için yeni bilgisayar almayı bile düşünüyorum GT 5 ,Grid 2 gibi PC versiyonları var mı :)

şimdi bunu pcye çıkarmazlar :S

Sadece Playstation için...
:)

Bu değilde GT 5 in PC versiyonu elinde olan var mı arkadaşlar.MOMO Force Feedback direksiyon var hala NFS 5 Porche Simülasyon ile oynuyorum tadına hala doyulmuyor ancak bu GT 5 in 3 saatlik yarışları varmış sırf bunun için yeni bilgisayar almayı bile düşünüyorum GT 5 ,Grid 2 gibi PC versiyonları var mı :)

Grid 2 PC için çıkacak Mayıs sonunda ama Gran Turismo pc platformu için yok. :)

GT5'in pc versiyonu yok diye biliyorum :soru

Teşekkürler Porche ye devam direksiyon geri bildirimli olduğu için gerçek araca yakın tepkiler veriyor ve simülasyon oyunlarda içeriden kullanımda 10 numara.

Oyun direksiyonu arayanlara tavsiye ederim.Logitech MOMO Force Feedback temiz 2.eli çok :eyv

Teşekkürler Porche ye devam direksiyon geri bildirimli olduğu için gerçek araca yakın tepkiler veriyor ve simülasyon oyunlarda içeriden kullanımda 10 numara.

Oyun direksiyonu arayanlara tavsiye ederim.Logitech MOMO Force Feedback temiz 2.eli çok :eyv

Sırf Bu Oyun İçin PS3 + Logitech Momo Force Almayı Düşünüyorum qw

PS4 Çıkınca PS3 ucuzlayacak dediler ancak hala ucuz değil :)

PS4 Çıkınca PS3 ucuzlayacak dediler ancak hala ucuz değil :)

PS4 daha çıkmadığı için olabilir mi? :)

Geri