GÖsterge sÖkmeyİ bİlen varmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61osman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

61osman

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar göstergenin siperliğinden çukurlarda ses geliyor bunu daha önce sökmüş birileri varmı forumda ben söküpbirşeyler yaparak sesi gidereceğim ama tırnaklarını kırarım diye sökme taktiği varmıdır.
diye bilgialmak istedim.

AYNI sıkıntı bendede var on gogusten sesler cızırtılar gelıyor servıse gosterdım arac 1 gun servıste kalıp torpıdoyu komple sokulmesı gerekıyor dedıler bende 1gun bırakmadım .. cızırtı dınlemeye devam .. ayrıca aracdan stabılıze yolda plastık sesler cok fazla gelıo ..

arkadaşlar geçmişte açılmış böyle bi konu vardı benim sorunumdu bakarsanız bulursunuz sperliği değiştirerek kurtuldum başkada bi yolu yok niye diyecekseniz bu ses sperliğinin süngerimsi yapısıyla mika olan yapısı arasından geliyo bu iki yapıyı birbirine yapışmasını sağlayan yapışkan bi süre sonra özelliğini kaybediyo yada fabrikadan iyi izolasyonu yapılmadan çıkıyo ben garantiden değiştim özelliklede tümü mıka olanı takın dedim süngerimsiyle arasında 3 kat daha ucuz fark olanı istedim çünkü bir süre sonra bu alacağımda da yapabilirdi bilgilerinize ucuzunu taktırdım ama sorun kökten halledildi panelide kendine doğru çekersen çıkar yanlız dikkatli çekmekte fayda var tırnaklar malum

Arkadaslar ben l gostergeden gelen sesi kebdi imkanlarimla hallettim gosterge siperligini soktum surtme yerlerini karsilikli cift tarafli bant cektim resim koymayi bilsem koyacagim ama malesef bilmiyorum

Direksiyonun sag ve sok tarafindaki siperligin bittigi yerden ince birseyle kastirarak tirnaklari attirin, daha sonra sapka kisminin en ust orta kismindan yukari ittirerek cikartabikirsiniz. İstediginiz yerden zorlayin kirilacak bir malzeme degil, ve kirilacak parca yok . İlk acilmada biraz zorlanirsiniz par diye cikar. Korkmayin, kirilmamistir

Eger cesitli denemelerde cozum bulamadiysaniz mutlaka degistirin siperligi. Business modelinin siperligini alirsaniz ses kalmaz

Geri