Gösterge işaret anlamları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihangir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cihangir

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
96 model torosum var devır sayacı olmayan göstergesi var
aracı köy yolunda bı kac defa altını sıddetlı sekılde vurdum ve sımdı gösterge tablosunun sagındaki dörtlülerin üstündeki işaret kafasına gore pır pır seklınde yanıp sonuyor
ne manaya geldıgını cozemedım

Nasıl bi işaret olduğunu tarif edersen yardımcı olmaya çalışalım vurma şiddetinden temazsızlık da yapıyor olabilir daha önce yanıyor muydu fark ettiniz mi hiç

​El freni işareti o büyük ihtimal fren müşürü şase alıyor biyerden ya da altını vurmanızdan dolayı el freni hafif tutuyor.:eyv

benim el reni ışığıda yanık kalıyo arkasında fişi var çıkartırsan düzeltmiş olursun

El freni ışığı yanıyorsa, fren hidroliğinizide kontrol edin.

Tekerlerin fren hortumlarını ve arka fren merkezini kontrol edin. Fren hidroliğini kontrol edin. ışık halen yanıyorsa fren hidroliğinin kapağındaki fişini çekin. Eğer halen yanmaya devam ederse el freni müşürünüz arızalanmıştır.

aynı sorun bendede var fişi çıkardım el frenin hiç yanmıyo

aynı sorun bendede var fişi çıkardım el frenin hiç yanmıyo

Fis falan cikarmayin frenlerinizde bir problem var. Fren hidroliginizi kontrol edin. Allah muhafaza bir gun fren dibe kadar inebilir.

hidrolikt eksik değil fişi taktığım zaman el frenini tam indirdiğim zamn sönüyo hareket edince tekrar yanıyo

Geri