Göğüslük boyama

ergenekon1925

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese merhaba, satın aldığım aracın içinde inceden burna vuran bir koku vardı. Nerede nerede diye ararken , göğüslüğü torpido parlatma bezi ile silerken (hani şu kolonyalı mendil tarzında olan kullan at göğüslük parlatıcılarından) hafifçe bastırınca, simsiyah bir yağlı malzeme kalktı güğüslüğün üzerinden , kir desem değil çünkü elle yoklayınca anlaşılmıyor. Tabi temizleyip sildikçe alttan göğüslüğün orjinal dokusu çıktı. çok kötü değil ancak yılların güneş yorgunluğu var belli. O kokuda kaplama gibi yaptıkları şeyden geliyormuş. Ne olduğunu çözemedim belki bilen vardır.

Soruma gelecek olursak , şimdi bu göğüslüğü yeniden kaplamak yada boyamak lazım bunu yapan varmı ? plastidip gibi kaplama kullansak acaba verim alır mıyız. Söküp mü yapmak lazım yoksa üzerinde iken halledebileceğimiz bir yol var mıdır..?

Herkese teşekkürler..

merhaba hocam. bende yeni aldıgım aracımın goguslugunu boyadım uzerinde sim lekekleri vardi ve ne yaptiysam cıkaramadim en son boyama karari aldim ve bi airbagciye gittim. Kaca boyarsnız dedim 250 dedi, bende oradan arkama bakmadan kaçtım :) sokup boyaman daha temiz bi goruntu verecektir. 6 yada 7 adet civatayi soktukten sonra mat siyah spreyle boyadım ve gerçektende guzel oldu bana gore.

Boyama islemini ben de yaptirdim bentley in ic rengine.. bana sorarsaniz mukemmel oldu tum.plastikler sokuldu zimparalandi tiner ile yikandi astar atildi ve en son boyandi..

Nesa otomotiv maslak 1. Kisim 41. Sokak da

Samsung Edge ile gonderildi

Geri