Gittigidiyor anahtar kabı sahtekarlığı

Yavuz_0051

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Gittigidiyordan meganıma anahtar kabı siparişi verdim ilanda anahtarıda yanında gönderilecektir yazıyor siparişi verdim anahtar kabı geldi yanındaki anahtarı gelmedi firmayı arıyorum lagunanın anahtarını gönderelim diyorlar lagunanın anahtarı megana olurmu almak isteyenlerin dikkatine
not:ilanda anahtarıda yanında gönderilecek yazıyordu

Gittigidiyordan meganıma anahtar kabı siparişi verdim ilanda anahtarıda yanında gönderilecektir yazıyor siparişi verdim anahtar kabı geldi yanındaki anahtarı gelmedi firmayı arıyorum lagunanın anahtarını gönderelim diyorlar lagunanın anahtarı megana olurmu almak isteyenlerin dikkatine
not:ilanda anahtarıda yanında gönderilecek yazıyordu

Geçmiş olsun, ,iade etme şansınız yok mu?

Aynen iade etme hakkınız var hemen gönderin yada ödeme yapmayın sıkıntı oldugunu bildirirseniz ödemeyi çekmezler

Şimdi lagunanın anahtarını gönderelim dediler olurmu olmazmı olursa iade etmeyecem olmazsa iade edecem

Zaten o sitede siz onay vermezseniz para adama yatmıyor. onayı vermediyseniz iade ye girin geri gönderin. bu kadar.

Para onayını yapmadan iade edin ya da olması gereken ürünü eksiksiz teslim etsinler :eyv

Şikayet var a yazmanı tavsiye ederim , arayıp dururlar şikayetinizi geri çekin hediye çeki verelim diye. Tecrübeyle sabit :silah

O siteden yıllarca alışveriş yaptım çok üründe iade ettim gittigidiyor diye siteyi faturayı kesmeniz olmamış orda senin benim gibi satıcılar var yaptıkları şeyler tamamen kişi bazlı sorunlar ve karaktersizliktir sitede 7 gun içinde birçok ürünü iade hakkı var eğerki istediğiniz veya yazan gelmediyse urun fiyatıda yüksekse iade işlemlerinin başlatılmasına dair satıcıya mesaj atıp adresin kargo paketindeki veya doğrusunu göndermesini isteyip alın ayrıca satıcıya mesaj yazdığınız surede destek hattı var uygun dille yazıp ne işlemi başlatılması gerektiğini ve satıcıya attınız mesajı yazın. Size her halükarda yardımcı olacaklar para onayını durdurabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Pazartesi iadesini yapacağım sonuç ne olcak göreceğiz

Geri