geri vites lambası park sensörü

renault gte 91

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
s.a arkadaşlar renault 9 aracıma park sensörü taktım geri vitese taktıgımda bazen geri vites lambaları çalışıyor bazen çalışmıyor müşürden şüpheleniyorum ama müşürün yerini tam olarak bilmiyorum sigortadan olsa ara sıra çalışmaması lazım tabi park çalışmadıgı için park sensörüde çalışmıyor.

Müşür şanzımana takılı, sürücü tarafında bulunuyor, ön lastiği sökmen lazım ama bunu sen değil de işi bilen birine yaptırman daha mantıklı olur...

Müşür şanzımana takılı, sürücü tarafında bulunuyor, ön lastiği sökmen lazım ama bunu sen değil de işi bilen birine yaptırman daha mantıklı olur...

çok sagolun hocam bu geri vites lambası bazen devreye giriyor bazen girmiyor demiştim kaputdan sökebilirmiyim bizim araçlar eski oldugu için motora müdahale edebiliyorsun avrupa araçlardaki gibi degil sonuçta. sol ön veya sag tekermi kastettiginiz acaba.?

çok sagolun hocam bu geri vites lambası bazen devreye giriyor bazen girmiyor demiştim kaputdan sökebilirmiyim bizim araçlar eski oldugu için motora müdahale edebiliyorsun avrupa araçlardaki gibi degil sonuçta. sol ön veya sag tekermi kastettiginiz acaba.?

Ön sag tekeri tam sol yaparsan zaten görürsün müşürü orada yag içinde kalmıs olabilir elin yatkınsa bi bak olmassa ustaya git

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri