Geri görüş kamerası yok veya hasarlı ikazi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Orcun34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Orcun34

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar formu inceledim ama bulamadım kamera bağlantısını yaptım fakat kamera yok veya hasarlı yazıyor bunu halletmenin bir yolu varmi

Merhaba arkadaşlar formu inceledim ama bulamadım kamera bağlantısını yaptım fakat kamera yok veya hasarlı yazıyor bunu halletmenin bir yolu varmi

Kamerayi bagladiktan sonra yazilimla aktif etmek gerekebilir orijinal sistemden bahsediyorum. Ama her sistemde de uyumlu çalışmıyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kamerayi bagladiktan sonra yazilimla aktif etmek gerekebilir orijinal sistemden bahsediyorum. Ama her sistemde de uyumlu çalışmıyor.

Dostum anlamadım ama aracım 2018 icon orijinal park sensörü var geriye takınca ekran çıkıyor fakat bahsedilen 10 ve 21 di sanırım onlara giriş yaptığımda çamura görüntüsü gelmiyor micom dan ayar yaptım ama anlayamadım eski dandik bir kamera bağlıyorum onda görüntü var internet üzerinden aldığım kamera da görüntü alamıyorum

Dostum anlamadım ama aracım 2018 icon orijinal park sensörü var geriye takınca ekran çıkıyor fakat bahsedilen 10 ve 21 di sanırım onlara giriş yaptığımda çamura görüntüsü gelmiyor micom dan ayar yaptım ama anlayamadım eski dandik bir kamera bağlıyorum onda görüntü var internet üzerinden aldığım kamera da görüntü alamıyorum

Bagladiginiz yani görüntü alamıyorum dediginiz kamera arızalı olabilir mı o kamerayı başka bir yerde denediniz mı?

Bagladiginiz yani görüntü alamıyorum dediginiz kamera arızalı olabilir mı o kamerayı başka bir yerde denediniz mı?

Evet evde harici ekranım var eski aracımdan kalan onda deniyorum görüntü gayet güzel icon araçta kamera giriş pinleri farklı olabilir mi acaba mesela ben 3 nolu pini iptal etmedim çünkü ekrana komut verdiği için sadece o söylenen 10nuncu pin ve karşı kablosunu kestim kameranın +ve- bağlıyorum dandik kamerada görüntü veriyor ama yeni nesil kamerada vermiyor 3 farklı kamera denedim 1 tanesi eski olan çalışıyor yeni 2 tanesi çalışmıyor

Bende aracımda (2014 joy ) ekrana kamera alıp taktım olmadı. pinleriniz muhtemelen doğrudur. 3-10-22 nolu pinler. Veya 9-10-22

3 veya 9 +12v Ben 9 kullandım çünki esas kamera beslemesi bu ve geri vitesten boşa alınca bir süre daha enerji vermeye devam ediyor.

kamera konusunda ise denediğim 3. kamera çalıştı diğer 2 kamera çalışmadı nedenini bilmiyorum. Belkide video sinyal formatı vs desteklenmyordur.

Bende aracımda (2014 joy ) ekrana kamera alıp taktım olmadı. pinleriniz muhtemelen doğrudur. 3-10-22 nolu pinler. Veya 9-10-22

3 veya 9 +12v Ben 9 kullandım çünki esas kamera beslemesi bu ve geri vitesten boÅŸa alınca bir süre daha enerji vermeye devam ediyor.

kamera konusunda ise denediÄŸim 3. kamera çalıştı diÄŸer 2 kamera çalışmadı nedenini bilmiyorum. Belkide video sinyal formatı vs desteklenmyordur.
peki çalışan kamera hakkında yardımcı olabilir misiniz model marka aldığınız yer gibi

Geri