Geri Görüş Kameram Su Aldı Yenisi İçin Öneri

ogretmenokan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Slm Çinden aldığım plakalık tip geri görüş kamerası su aldı bir kaç defa. kuruyunca da görüntü geri geldi sökmeye fırsat bulamadan bir daha su alınca görüntü tamamen gitti önerebileceğiniz kullandığınız plakalık tip kamera var mı geniş açılı

Slm Çinden aldığım plakalık tip geri görüş kamerası su aldı bir kaç defa. kuruyunca da görüntü geri geldi sökmeye fırsat bulamadan bir daha su alınca görüntü tamamen gitti önerebileceğiniz kullandığınız plakalık tip kamera var mı geniş açılı

Arabayı güneşe doğru koyun belli bir süre sonra kuruyacagı için görüntü gelir.merak etmeyin benimkide yağmurlu havalarda veya aracı yıkattıgımda su alıyor. tekrar kuruduğunda görüntü geliyor.

Kameranın yapısını bilemiyorum ama eğer içini açma sansınız varsa selulozik tiner ve dış fırçası gibi bir malzeme ile bol tinerle temizleyin. Daha sonra çok hızlı bi şekilde kuruyacaktır. Sonrasında bi deneyin bakalım çalışacak mi? Sivili devreleri bu şekilde temizliyoruz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kameranın bağlantısını kendiniz mi yapmıştınız? R-Navın arkasına bir türlü bağlayıp görüntü alamamıştım 3-5 ay önce.

Evet kablosuz görüntü aktarıcı kullandım

Geri