Genel Bakımlarımızı yapalım. (Trigerin kopmasını beklemeyin)

BunyaminKapicioglu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Günlerdir arabam da arabam diye kafanızı şişiriyorum. Çok şükür sekmanlarda sorun yokmuş. Motor üst kapağı contası ve ateşleme bobininin değişmesi gerekiyordu. Hazır motora girmişken diğer bakımları da yapalım dedik. Fiyatlar hakkında biraz bilgi paylaşmak istedim. Bu arada fotoğrafda dikkat ederseniz triger kayışı yol almış. Hareket halinde kopsaydı olacakları biliyosunuz:)

Kapak contasını bulamadık. Komple satılıyordu 1190 tl almadık. onun yerine 55 tl Renault orjinal yapıştırıcı aldık.

Yapıştırıcı: 55 TL
4xBuji= 35 tl
Triger Takımı: 180 TL
Ateşleme Bobini: 295 TL
Polen Filtresi:20 TL
6LT yağ:80 tl
Yağ Filtresi:15 TL

oEHyvgn.webpkl1VuAq.webpaDK7hc3.webpwXCtamJ.webp
ClS3Pmh.webp

Ekli dosyalar

• oEHyvgn.webp
    oEHyvgn.webp
    25.7 KB · Görüntüleme: 0
  • kl1VuAq.webp
    kl1VuAq.webp
    54.1 KB · Görüntüleme: 0
  • aDK7hc3.webp
    aDK7hc3.webp
    186 KB · Görüntüleme: 0
Geçmiş olsun. Gerçekten iyi bir stres dönemi geçirdiniz. :)

geçmiş olsun

Geçen ay da Sağ teker bilyesi,
Egzos manifoldu,
Egzos katalizörü,
Rot balans,
Cant bilezikleri,
Ön salıncaklar değiştirilmişti.

Şuan araba kuruş masrafsız binilecek hale geldi. Sanroof ve kelebek camında sorun var ama onları kullanmıyorum. Yaptırmayı da düşünmüyorum. Nede olsa yine bozulacaklar:)

10.000 bakımı yapılmış.
Genel bakımlar yapılmış,
Sorunsuz sıkıntısız talibi varsa hemen vereyim. İstediği fiyata vercem. Yeterki al-sat yapmasın. Yoksa bizde biliyoruz ticaretini yapmayı. Alsın bana dua etsin. Ben 4 kapıya geçiyorum. Hyundai accent, Renault clio, Wolsvagen polo, Fiat tipo olabilir mesela.

Birkaç gün sonra Sahibinden.com'a 13,500 tl'ye koyacağım arabayı. RFC üyelerine güzellik yaparım:)

Arabayı sıfırladın. Artık rahat rahat binersin. Geçmiş olsun kardeşim.qw

Bakımın hayırlı olsun Bünyamin güle güle bin :)

Değiştirdiğiniz kapak contası değil.Külbütör kapağı contası.Sattıcağınız adama kapak contası değiştirdim diyip yerine reno yapıştırıcı sıktım derseniz adam arkasına bakmadan kaçar.Yapılan işi doğru telaffuz edin bence :) Geçmiş olsun.

Değiştirdiğiniz kapak contası değil.Külbütör kapağı contası.Sattıcağınız adama kapak contası değiştirdim diyip yerine reno yapıştırıcı sıktım derseniz adam arkasına bakmadan kaçar.Yapılan işi doğru telaffuz edin bence :) Geçmiş olsun.
Doğru söylüyorsunuz hocam. teşekkür ederim

Hadi Geçmiş Olsun, Artık Rahat Rahat Binersiniz :eyv

Bende bu ay triger, marş dinomosu, bujiler, klima radyatörü, klima gazı, sol ön teker bilyalarını elden geçirecem ...

Geri