Geç Kalan Tanışma İçin Kusura Bakmayın Herkeze Selamlar

ofarukturgut

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Abilerim kardeşlerim Merhaba Ben Ömer.
Yaşım:24
Clio 3 1.5dci gt extreme 2011 85'lik yazılım ile 105bg civarı aracım var.
Abim ile beraber oto servisimiz var İstanbul Eyüp'de
Konulara elimden geldiği kadar bilgi-fikir alışverişi için yazmaya çalışıyorum. Harici olarak mekanik'de elimden geldiği kadar serviste'de yardımcı olabilirim. Telefon numaram profil'de gözüküyormu bilmiyorum ama buradan yada mail ile 7/24 sorunlarınızı yanıtlama çalışıcam bilginize.
Herkeze İyi Forumlar dilerim
Görüşmek Üzere

Abilerim kardeşlerim Merhaba Ben Ömer.
Yaşım:24
Clio 3 1.5dci gt extreme 2011 85'lik yazılım ile 105bg civarı aracım var.
Abim ile beraber oto servisimiz var İstanbul Eyüp'de
Konulara elimden geldiği kadar bilgi-fikir alışverişi için yazmaya çalışıyorum. Harici olarak mekanik'de elimden geldiği kadar serviste'de yardımcı olabilirim. Telefon numaram profil'de gözüküyormu bilmiyorum ama buradan yada mail ile 7/24 sorunlarınızı yanıtlama çalışıcam bilginize.
Herkeze İyi Forumlar dilerim
Görüşmek Üzere

Forumumuza hosgeldiniz. İsiniz itibari ile yardimlarinizi esirgemeden arkadaslarimizla paylasma isteginiz sevindirici. Bunun icin ayrica tesekkur ederim. Keyifli forumlar dilerim.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aramıza hoşgeldiniz.

hoş geldin kardeşim

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar :eyv

Hoş geldiniz aramıza ailemize iyi niyetinizden suphemiz yok forum adina şimdiden teşekkür ederiz..

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim.:eyv

Ailemize hoş geldin Ömer kardeşim, iyi forumlar... :eyv

Teşekküler. İyi Forumlar Esen Kalın

Forumumuza hosgeldiniz. İsiniz itibari ile yardimlarinizi esirgemeden arkadaslarimizla paylasma isteginiz sevindirici. Bunun icin ayrica tesekkur ederim. Keyifli forumlar dilerim.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekküler. İyi Forumlar Esen Kalın

Geri