gazı kökleyince gelen wuuuwwww sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurh89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurh89

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba, 2016 1.5 dci otomatik clio gt line sahibiyim.daha önceden bu sesi yapmıyordu.60 bin bakımı sonrası bu durum olmaya başladı.hava filtresinden olabilir diolar.gaza kökleme yapmam durumunda wuuuwww diye ses geliyor.zannedersin formula 1 arabası.daha önce yaşayan ya da bilgi shibi olan arkadaşların yardımını rica ederim.

turboda ses yapıyor olabilir sadece aşırı yüklanincemi yapıyor yakıt olarak hangi marka kullanıyorsunuz

sadece ani yüklenmede yapıyor.aracı aldığımdan beri shell den başka bi yerden yakıt almadım.

dostum ilk olarak hava filtresine bi baktır ani hava çekişinde yapıyor olabilir ya da turbo ötmeye başladı inşallah hava filtresi ile çözülür ama turbo sadece ani yüklenmede ötmez diye düşünüyorum

dostum ilk olarak hava filtresine bi baktır ani hava çekişinde yapıyor olabilir ya da turbo ötmeye başladı inşallah hava filtresi ile çözülür ama turbo sadece ani yüklenmede ötmez diye düşünüyorum
turbo ötmesi gibi bir durum olması için bir km ya da yıl süresi var mı?araç 57 bin km de.hava filtresi değişiminden sonra olmaya başladı bu ses.belki bağlantılarda bir şey olabilir.yarın baktırtıcam.sağolasın

turbo ötmesi gibi bir durum olması için bir km ya da yıl süresi var mı?araç 57 bin km de.hava filtresi değişiminden sonra olmaya başladı bu ses.belki bağlantılarda bir şey olabilir.yarın baktırtıcam.sağolasın

turbo genelde fazla km yapmış yada yaşlanmış araçlarda öter
çok düşük ihtimal olabilir haklısın km az aracında ama olmayacak diye kayde yok rica ederim.

Hem kendi aracımda hemde şirket aracında aynı durum var. Biri 80000 de diğeri 50000 km de. 2000 devirden sonra ince bir ses geliyor. Evet turbodan geliyor ama bana özel bir servisten bu durumun normal olduğu söylendi.

Merhaba, 2016 1.5 dci otomatik clio gt line sahibiyim.daha önceden bu sesi yapmıyordu.60 bin bakımı sonrası bu durum olmaya başladı.hava filtresinden olabilir diolar.gaza kökleme yapmam durumunda wuuuwww diye ses geliyor.zannedersin formula 1 arabası.daha önce yaşayan ya da bilgi shibi olan arkadaşların yardımını rica ederim.

2000bin devirden sonra gaza yüklendikce gelip hafif gazdan ayağını çektiğinde uğultu azalıyorsa yüksek ihtimalle turbodandır eğer motor arac soğukken yüksek devirlerde kullanırsanız zamanla düşük km araclarda da aynı sorun olabilir yada diğer bir ihtimal turbo borularında bir sıkıntı olabilir.

Geri