Gaza basınca sis farları kısılıyor.

faultless_61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar;

renault fluence aracımda sis farları açıkken gaza basıp bıraktığımda ışığın şiddeti azalıp artıyor. bunun sebebi ne olabilir?:confused: Farlar açıkken dikkat etmedim hiç.

Direk servise götürmenz daha hayra alamettir biz burdan ne desek boş
Garantideki bir araba için garantiden tamirat için diretmeniz daha makbuldur.

Akü zayıf olabilir ya da sigortalarda birşeyler olabilir. Yakın zamanda kendi akünden başka bir akü şarz ettinmi? Benim eniştenin arabasının akü bitmişti,bizde gittik yanına şarz ettik o günden beri fren e basınca arabanın iç aydınlatmaları kısılıyor. ama sen yinede servise götür.

servise goturun derım bende ,sıgortayla alakalıdır dıye dusunuorm

Aküyle ilgili bir sorun olsa tam tersi ışık gaza bastığınızda daha çok parlayacaktır . Çünkü siz gaza bastiğınızda şarj sistemi çalışıyor olacaktır .

Hiç anlam veremedim servise götürün .

akü ile yada sigorta ile bir ilgisi olucağıno sanmıyorum ya alternatörden kaynaklanabilir doğru akımı ayarlayamıyodur
ya şase vardır yada konjektörde arıza olabilir

Hepinize çok tşkederim arkadaşlar yardımcı olduğunuz için.. en iyisi servise götürmek arabayı. daha sıfır araba 2 aylık. Bugün denedim sadece sislerde yapıyor o sorunu..bide arabanın içindeki ışıklarda kısılıyor(tavan lambası-kapı kenarları falan)

aynen serviss diyorum. araç yeni bu tur sıkıntılar devamlı olmuyor malesef.

iç aksamlardaki ışıkların kısılma durumu araç boştayken gaza bastımmı oluyor bendede onu farketmiştim ama hareket halinde hiç dikkat etmedim iç bölüme

bu tür olaylar genelde akü kaynaklı oluyor bende iç aydınlatmalarda kısılma oluyordu(müzik sistemi var bass vurdukça) aküyü şarj ettirdim sıkıntı gitti..

Geri