Garantiden Parça Değiştirmeli mi Değiştirmemeli Mi?

ogretmenokan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Capturumde servisin dediğine göre bugüne kadar ilk kez gördüğü şey bana göre birden bire olan bişey nazar.Alt ortada dizelde susturucu yokmuş.Orda eksos borusunun birbirine ek olduğu bir parça varmış egsoz ordan çıkıp bir ucu yere değdi bereket çalıştırdım arka arka iki metre gidiyordum ki oldu hemen durdum reno yardımdan çekici çağırdım servis parçayı kaynatamayız değişecek fabrikadan gelecek dedi.Fabrikadan parça geldi taktılar başka şikayet var mı dedi ben de vites körüğü deforme olmuş gibi dedim.Kıvrılan yere iyi bakın orası deforme oluyor.Sipariş ettiler.Şimdi düşünüyorum da bu ilerde satacak olasam alacak olanın kafasını karıştırır mı?Körüğü değiştireyim mi? Bu arada r navda sıcaklık göstergesi çalışmıyor dedim usta bir araştırayım bişey yapabilirsem yapayım dedi.Ne dersiniz?

Vites körüğünü takacak alıcı olacağını sanmıyorum. Size hangisi uygun olursa onu yaptırın bence.

Zaten garantiden değişiyorsa arabanın seceresi dökülüyor serviste neden olduğu ne işlem yapıldığı
alacak olanda zaten çok pimpirikli değilse bence dert etmeye gerek yok...

Capturumde servisin dediÄŸine göre bugüne kadar ilk kez gördüÄŸü ÅŸey bana göre birden bire olan biÅŸey nazar.Alt ortada dizelde susturucu yokmuÅŸ.Orda eksos borusunun birbirine ek olduÄŸu bir parça varmış egsoz ordan çıkıp bir ucu yere deÄŸdi bereket çalıştırdım arka arka iki metre gidiyordum ki oldu hemen durdum reno yardımdan çekici çağırdım servis parçayı kaynatamayız deÄŸiÅŸecek fabrikadan gelecek dedi.Fabrikadan parça geldi taktılar baÅŸka ÅŸikayet var mı dedi ben de vites körüÄŸü deforme olmuÅŸ gibi dedim.Kıvrılan yere iyi bakın orası deforme oluyor.SipariÅŸ ettiler.Şimdi düÅŸünüyorum da bu ilerde satacak olasam alacak olanın kafasını karıştırır mı?KörüÄŸü deÄŸiÅŸtireyim mi? Bu arada r navda sıcaklık göstergesi çalışmıyor dedim usta bir araÅŸtırayım biÅŸey yapabilirsem yapayım dedi.Ne dersiniz?

Serviste yapılan herhangi bir işlem icin basınız ağrımaz. Zira islemler serviste yapılmış arkasında Renault var sonuçta. Alacak kişi istenilen herhangi bir servisten aracın tüm kayıtlarına ulaşabilir. Kafayı ağrıtacak bir durum olmaz. İsterseniz baştan asagi yenileyin isterse motor değişsin. Yapılan işlem yetkili servis işlemi olduğu sürece basınızı ağrıtmaz.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Teşekkür ederim

Değiştir gitsin hocam

Geri