'G.Saray geçen yıldan daha güçlü'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
josemourinho_basintoplantisi_reuters_25022014_b.jpg

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Galatasaray maçıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Chelsea'nin menajeri Jose Mourinho, Galatasaray karşısında zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "Arena'da çok zor bir rakibe karşı mücadele vereceğiz. Chelsea olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Drogba ile geçen yıldan sonra bir kez daha karşılaşmak ilginç bir rastlantı. Ama ikimiz de profesyoneliz ve takımlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmakla yükümlüyüz" şeklinde konuştu.

Fatih Terim yönetiminde iyi bir Galatasaray'a karşı mücadele ettiğini anımsatan Mourinho, "Mancini yönetiminde de hala iyi bir Galatasaray var. Hatta sol, sağ bek ve orta sahada yeni isimleri sahipler. Geçen yılki eşleşme Real Madrid adına zor bir eşleşmeydi. Bu yılda da bence Chelsea için aynı durum geçerli" ifadelerini kullandı.

Mourinho sözlerini şöyle sürdürdü: "Arena'da kazanmak için oynayacağız. Galatasaray'ın özel oyuncuları var. Yedek kulübelerinde bile Umut Bulut gibi bir futbolcuları bulunuyor. Arena yarın savunma yapacağız diye bir şey yok. Biz her zaman ne oynursak yine aynısını yapmaya çalışacağız."

'GALATASARAY'I ÇALIŞTIRABİLİRİM'

Chelsea'de mutlu olduğunu ve göreve mümkün olduğunca devam etmek istediğini dile Portekizli hoca, "Buradan ayrıldıktan sonra Galatasaray da dahil olmak üzere herhangi bir kulübü çalıştırabilirim" dedi.

Mourinho eski öğrencileri Sneijder ile Drogba'ya karşı oynamanın da zor olacağını ifade etti.

'FAVORİ DEĞİLİZ'

Portekizli teknik adam Chelsea olarak Şampiyonlar Ligi'nin favori ekiplerinden biri olmadıklarını söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü: Favori değiliz. Bu çok açık. Ama her hangi bir takım Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale ulaşmayı başarırsa her şey mümkün olabilir. Bu nedenle bu tur çok önemli. Açıkcası favori olmamayı yeğlerim. Çünkü Real Madrid'in başında favoriyken turnuvadan elendik."

'ETO'O HAKKINDA SÖZLERİMİ SAVUNMUYORUM'

Mourinho, Eto'o hakkında dün spor medyasının gündemine bomba gibi düşen sözleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Portekizli menajer, "Kendisi hakkında söylediklerimi savunmuyorum. O konuşma özel bir konuşmaydı ve asla medyaya böyle bir demeç vermem. O sözler biraz şaka da içeriyordu. Eto'o harika bir oyuncu. 4 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamış deneyimli bir isim. Kendisiyle aramızda bir sorun. Ben oyuncularını sahip çıkan bir teknik adamım" diye konuştu.

Mourinho özel konuşmasının medyaya yansımasına da tepki göstererek, "Böyle bir konuşma medyada yer aldığı için muhabirler kendilerinden utanmalı. Özel bir konuşmanın kaydedilip kamuoyuyla paylaşılması etik bir durum" dedid.

Mourinho dün medyaya yansıyan konuşmasında Eto'o için, "Elimizde Eto'o var. Ama o da 32 yaşında. Belki de 35 yaşındadır. Gerçek yaşını ben de bilmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

CECH: ZOR BİR ATMOSFER BİZİ BEKLİYOR BUNA HAZIRIZ

Maviler'in tecrübeli Çek eldiveni Cech ise mevkidaşı Fernando Muslera'ya övgüler yağdırarak, "Galatasaray'dan önce Lazio'da başarılı bir kariyer dönemi geçirdi. Etkileyici bir kaleci. Biz Arena'da kazanmak istiyoruz. Bu nedenle Muslera'yı da forvetlerimizin geçmesi gerekiyor" diye konuştu.

Cech uzun bir aradan sonra Drogba aynı sahada ama bu sefer rakip olarak yer alacaklarını anımsatarak, "Açıkcası o çok iyi bir oyuncu ve ben çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Mourinho yönetiminde takım olarak son aylarda çok önemli gelişmeler kaydettiklerini anımsatan Çek eldiven, "Takım olarak son dönemde yükselişe geçtik. Galatasaray zor bir rakip ama biz de çok moralli ve hazırlıklıyız" dedi.

http://www.sahadan.com/haberler/158887/GSaray-gecen-yildan-daha-guclu

Geri