merhabalar. Arabam 2013 model clio4 1.2 joy manuel. geçen hafta depomu 233 tl ye fulledim. bu yakıtla 450 km şehir dışı , 200 km istanbul şehir içi olmak üzere 650 km yol yaptım ve benzinim bitti. üstelik gayet dikkatli ve ekonomi odaklı kullanmama rağmen bu kadar az bir km yaptım.arabamın ilk sahibi benim ve arabamın tüm bakımları zamanında yetkili serviste yapılmıştır. diğer koşullar aşağıdaki gibidir
- araçta tek kişiydim .bagajda 20 kg lik eşya vardı
- her daim arabanın kaloriferi açıktı malum kış aylarındayız ama ac tuşu basılı değildi fan açıktı sadece
- ön tekerleklerimde lassa marka kış lastiği vardı
- kullandığım benzin Shell 95 oktan FuelSave ( sözde tasarruf yakıtı )
- istanbul şehir içinde çok trafige girmesemde uzun soluklu rampaları sık sık tırmandım
Bu şartlar altında , dikkatli kullanmama rağmen yaptığım km bana az geldi. sizce de öyle mi ? düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. herkese iyi sürüşler.
- araçta tek kişiydim .bagajda 20 kg lik eşya vardı
- her daim arabanın kaloriferi açıktı malum kış aylarındayız ama ac tuşu basılı değildi fan açıktı sadece
- ön tekerleklerimde lassa marka kış lastiği vardı
- kullandığım benzin Shell 95 oktan FuelSave ( sözde tasarruf yakıtı )
- istanbul şehir içinde çok trafige girmesemde uzun soluklu rampaları sık sık tırmandım
Bu şartlar altında , dikkatli kullanmama rağmen yaptığım km bana az geldi. sizce de öyle mi ? düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. herkese iyi sürüşler.