Frene bastığımda önden gelen ses sorunu

emremutlu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Clio 4 2013 dCI aracımla hareket halindeyken frene bastığımda ya da ani hızlandığımda göğsün içinden daha çok sol taraftan tık sesi geliyor. Yavaşlarken ivmelenme geçinceye kadar tık tık tık ses sürekli geliyor. Ya da ani hızlandığımda yine ivmelenme geçinceye kadar bu ses geliyor. Sorun hakkında bilgisi olan var mı?

Aynı dert bende de var . Ama bi turlu servise kabul ettiremedim. Teste çıktığınız usta normal deyip duruyor , müziğin sesini açıyorum sinirlenmemek için. Bidaha reno mu ? Bedava verseler almam.

Elinizle sessiz bir ortamda o bolgeleri bir sallayin ses yapan yer varsa mudahele edin.sofor tarafi direksiyonun alt arka bolgeleri goguslugun icine fenerle alttan bakin sarkan sallanan bisey varmi.

Bende de aynı sorun vardı. Servis sol amartisör körüğü yerinden çıkmış dedi taktılar düzeldi. Hızlanıp yavaşlarken tık tık ses geliyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunun videosunu çekin ki elinizde kanıt olsun... Servis o sesi duyamadığı zaman işlem yapamaz...

sorun genellikle her clioda var galiba birde ben alışmıştım bir zaman arkadaşıma verdim arabayı dedi ön takımdan ses geliyor senin dedi yok o normal dedim ama yine içine sinmedi sanayi gittik ayrıntılı baktırdık adamlar bir şey yok :)

bende ses değilde bazen fren yaparken araç durmak üzere olduğunda birden kendini öne atmaya çalışıyor hani yığılma problemi oluyor ya ayağınızı gazdan çektiğinizde birden motor freni yapar gibi öne yığılıyor.. bu durum da tam tersi... her zaman yapmıyor o sebeple servise götüremiyorum.. özellikle manevra yapma esnasında frene hafifçe bastığımda oluyor düşük hızlarda.. sanki biri benden bağımsız gaza basıyor, ben aracı durdurmaya calısırken o ileri itmeye çalışıyor gibi..

Geri