Fren sistemi arizasi yardim !!

erayaksoy

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkese merhaba. Foruma yeni katildim arkadaşlar. Aracim megane 3 2011 model 42.000 kmde 105 bg ilk. Bugün sabah aracin basina gittim. Actim bindim,kontagi çevirirken fren sistemi arizasi yazdi. Sesli bir ikaz verdi. Sonra herşey söndü. Hicbisey calismadi araçta. Kapilari dahi anahtarla kitledim. Calistirmayida denemedim. Dun çok sert bi fren yapmistim onla alakasi varmidir bilmiyorum. Şimdiden yardimci olan herkesten Allah razi olsun. Hayirli günler

Aramıza hoşgeldiniz, öncelikle üye tanıtım bölümünden kendinizi tanıtmanızı rica ederim. Arızayla ilgili; frene çok bastığınız anda aslın bu tarz bir sorun olmaması gerekiyor normalde. Ayrıca araçta hiç bir şey çalışmamış . Farklı bir hata olabilir. Size tafsiyem yetkili servise başvurup gerçekleşen hatayı ats ile araca bağlanıp tam tespit etmeleridir. Yine böyle bir sorun başına gelen varsa size cavap verecektir. İyi forumlar dilerim.

Aramıza hoşgeldiniz.
Yaptığınız sert frenle alakası olduğunu sanmam ancak elektronik bir arıza olduğu belli en yakın yetkili servise bi gitmenizi öneririm.
Beyinden kaynaklanan bi arıza da olabilir.Sert fren yapsanız bile yapacagı en büyük hasar balatayı yer diskleri yer başka bir sıkıntı yaratmaz

Geri