Fransadan Broadway

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ApSUVai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ApSUVai

Bilgi Girilmemiş
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>

Panjurdaki sisler orji mi kötü duruyor stoplarda burdakilerden biraz farklı farkettiyseniz

​İçide farklı bu aracın,zaten birebir ülkemizdekilerle aynı olmuyorlar...

Panjurdaki sisler orjinal değil , içi orjinal ama çok cıvık :D Tampon sisleri orjinal .

Stoplar farklı değil , Türkiyedeki GTL stoplarıda öyleydi , Bizim stoplardan farkı çevresinde ki siyah çerçevenin olmayışı .

İbresi 220 ibre , Ülkemizdeki 85 GTL lerde bu ibre kullanıldı 8000rpm gösterir.
Direksiyon , bildiğimiz R11 ve Fairway ( 95,96 ) direksiyonu .

Sadece farklı gördüğüm kalorifer kontrol kumandasının ve 4 lü flaşör , sis farları , resiztantıntının üzerindeki renkler değişik ...

Old Reno 9 cu paslanmamış :)

Panjurdaki sisler orjinal değil , içi orjinal ama çok cıvık :D Tampon sisleri orjinal .

Stoplar farklı değil , Türkiyedeki GTL stoplarıda öyleydi , Bizim stoplardan farkı çevresinde ki siyah çerçevenin olmayışı .

İbresi 220 ibre , Ülkemizdeki 85 GTL lerde bu ibre kullanıldı 8000rpm gösterir.
Direksiyon , bildiğimiz R11 ve Fairway ( 95,96 ) direksiyonu .

Sadece farklı gördüğüm kalorifer kontrol kumandasının ve 4 lü flaşör , sis farları , resiztantıntının üzerindeki renkler değişik ...

Old Reno 9 cu paslanmamış :)

1992 Senesinde Concordeye Musallat Olmayım Diye Babam Almişti Bana Bir Tane İzmitte Kuruçeşme Mevkiinde Tepede Bir Bayiiden Ne Gündü O Gün Be
1999 Depremine Kadar Garajdaki Diğer Arabalara Hiç Dokunmamiştir Broadwaye Bile Binmiyordum Ehliyet Alana Kadar Garajda Sevmesi Bile Güzeldi Depremde Ne Yazikki Binanin Altinda Can Verdi Bir O Birde Yakup Gitti Aileden Bizim İçecek Suyumuz Varmiş Yiyecek Ekmeğimiz Çok Şükür Bügünümüze

1992 Senesinde Concordeye Musallat Olmayım Diye Babam Almişti Bana Bir Tane İzmitte Kuruçeşme Mevkiinde Tepede Bir Bayiiden Ne Gündü O Gün Be
1999 Depremine Kadar Garajdaki Diğer Arabalara Hiç Dokunmamiştir Broadwaye Bile Binmiyordum Ehliyet Alana Kadar Garajda Sevmesi Bile Güzeldi Depremde Ne Yazikki Binanin Altinda Can Verdi Bir O Birde Yakup Gitti Aileden Bizim İçecek Suyumuz Varmiş Yiyecek Ekmeğimiz Çok Şükür Bügünümüze
Üzüldüm abi geçmiş olsun .

stoplar ilginç

Geri