Foruma yeni katıldım ve Bor hakkında tavsiyem var

Kaptanbey

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkese merhaba ;

Araç yağ değişiminden sonra 1.5 DCI aracıma bor katkı maddesi kullandım ve gerçekten faydasını gördüm. Aracın motorunda ses inanılmaz değişti ve ayrı bir keyif almaktayım. Bu arada aracım 300.000 devirdi ve maşallah saat gibi hala. Ne motor ne turbo daha orjinali devam.

Sizlerinde tecrübelerinizi paylaşmanızı isterim.

Selamlar

Aramiza Hoşgeldiniz , Üye Tanitimlari Bölümünden Kendinizi Tanitip , Üye Araçlari Bölümünede Araçiniizin Fotograflarini Yüklerseniz Hem Sizi Hemde Aracinizi Yakindan Tanimiş Oluruz :eyv :eyv

Aramiza Hoşgeldiniz , Üye Tanitimlari Bölümünden Kendinizi Tanitip , Üye Araçlari Bölümünede Araçiniizin Fotograflarini Yüklerseniz Hem Sizi Hemde Aracinizi Yakindan Tanimiş Oluruz :eyv :eyv

En kısa zamanda onlarıda yükleyeceğim. Teşekkürler.

düzgün kullanıp bakımını zamanında yaptırınca dCi motor gerçekten mükemmel maşallah :)

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim.:eyv

Ailemize hoş geldin kardeşim,iyi forumlar...:eyv

Hoş geldin kardeşim. Bor madenini nasıl kulandığını da açıklarsan seviniriz.

Hoş geldin kardeşim. Bor madenini nasıl kulandığını da açıklarsan seviniriz.

cumleten hosbulduk. Bor katki maddesini yag degisiminden hemen sonra yaklasik 20 dk motor calistiktan sonra yaga attim. Sonrasinda yaklasik 20 dk ya da 15 km yol yapmaniz gerekiyor ki ben 20 km kadar yol yaptim. Gercektende faydasini gordum. Etkisi uzun soluklu olur insallah. Suan cok memnunum ve gercekten aracima daha cok isindim. Aracin resimlerini ins. Kisa zamanda paylasacagim. Bor katki maddesi yakit icin olanlari da var alirken dikkat etmenizi tavsiye ederim. Yakit icin gerekli oldugunu dusunmuyorum ama yag katkisini kesinlikle oneririm.

​Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim.Renaultun yaptığı büyük şeylerden biri de DCI motordur.Bakımı yapıldığında bir 300.000 daha gideceğine eminim.:eyv

Aramıza Hoş Geldin keyifli aktif forumlar

Geri