Fluenceimizi daha konforlu yapmak

Hsnk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese selam. 2016 touch paket fluence aldım. Kol dayama ve direksiyon derinliği yok. Ayrıca pedalların olduğu kabin de rahatsızlık verici. Dizini yan tarafa dayayıp bacağı yormadan pedallara basmak mümkün değil. Sizden ricam bütün bunlara çare olabilecek tavsiyeleriniz nelerdir? Mesela kol dayama hangisinden alınmalı. Dizi yana dayamak için yapılacak bişey var mıdır. Vs gibi. Faha başka önerileriniz varsa buyurun.

Herkese selam. 2016 touch paket fluence aldım. Kol dayama ve direksiyon derinliği yok. Ayrıca pedalların olduğu kabin de rahatsızlık verici. Dizini yan tarafa dayayıp bacağı yormadan pedallara basmak mümkün değil. Sizden ricam bütün bunlara çare olabilecek tavsiyeleriniz nelerdir? Mesela kol dayama hangisinden alınmalı. Dizi yana dayamak için yapılacak bişey var mıdır. Vs gibi. Faha başka önerileriniz varsa buyurun.

Kol dayamayi ben Ankara’dan bir oarcacidan 375 liraya 3-4 sene önce almıştım. Fakat söyle bir sorun oldu arka klima panelinin borulari ürünün içine uymadi orijinal demislerdi ama muhtemelen yan sanayi urundu fakat onun dışında kol dayamanin yerine oturmasi kullanilmasi konusunda en ufak sorun yok. Ben borulari takmamistim. (Borular ayrıca satin alınıyor bir adet Y boru klima kontrol panelinin arkasindan kol dayamanin içinden geçen hava borularina bağlanıyor. Bir tane de kol dayamanin içinden geçen boru var. Her ikisi toplamda 400-600 arası bi şey tutuyor) direksiyon için sanırım komple direksiyon sistemi değişmesi gerekir. Diz dayama bölümü beni boyum uzun olmasina rağmen rahatsız etmedi ben koltuk en altta ve arkaya yakın bir konumda kullandigimdan olabilir ama dizin denk geldigi bolume yalitim sungeri yapistirilabilir. Bu arada kol dayamanin orijinal fiyatı 1.750 liraydi 3-4 sene önce.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Touch modellerde kol dayama olmuyor mu? Benim aracım 2015 touch kol dayama var. gerçekten olması gereken bir şey. Beni en çok trim sesleri rahatsız ediyordu würth silikon sprey ile güzel sonuç aldım, lastikler bence önemli konfor için, continental premium contact 6 tavsiye ederim, lastiklerin basıncı önemli. Er.tansel beyin dediği gibi bende koltuğu arkada kullanırım pedallar başta banada dar geldi ama alıştım.

Merhaba
2016 Renault FLUENCE TOUCH 1.5 DCI 90 aracımın kol dayama yerinde plus ta ki gibi havalandırma gözeneği yok taktırmak istiyorum kalorifer tertibatı içinde var mı sadece kolçağımı değişmem gerekecek yoksa kalorifer hattı damı çektirmem lazım .
Şimdiden ilginize teşekkürler..

Geri