Fluence

onurkan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar eklediğim resim yeteri kadar açık ve net bu durumdan rahatsızlık duyuyorum neler yapılabilir bilgisi olan arkadaşlar fikir üretebilirse sevinirim acaba kapı altına fitil olsa diycem eee var zaten ama burası alıyo çamuru suyu siz ne dersiniz bırakalım öyle mi kalsın yoksa bişeyler yapılabilir mi

Araç renginde bant ile sağlam bir şekilde kaplatabilirsin.

araç çiziminden kaynaklı malesef, her yağmurda toz kir tutuyor. görmezden gelmeyi öğrendim :)

ya kaptan görmezden gelmem mümkün değil yaaa uyuz oldum sanki araç içine çamur girmiş gibi geliyo bana çift tartaflı bant alıp kapı fitiline benzer kavucuk lastikle iyice döşüyecem inceledim işe yarayacak gibi gözüküyo buarada kaptan sen bilirsin bu üye profilimi değişemedim kim yazmışsa o mavi joy u nerden kim neye dayanarak yazmış anlamadım

ya kaptan görmezden gelmem mümkün değil yaaa uyuz oldum sanki araç içine çamur girmiş gibi geliyo bana çift tartaflı bant alıp kapı fitiline benzer kavucuk lastikle iyice döşüyecem inceledim işe yarayacak gibi gözüküyo buarada kaptan sen bilirsin bu üye profilimi değişemedim kim yazmışsa o mavi joy u nerden kim neye dayanarak yazmış anlamadım

O joy yazısı sizin mesaj sayınıza göre otomatik geliyor. Rütbeniz bir yerde forumda

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

O joy yazısı sizin mesaj sayınıza göre otomatik geliyor. Rütbeniz bir yerde forumda

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tamam yani çoğusuda benim gibi diyorsunuz anladım buraya joy olarak girip mesajı artırırsak icon olarak emekli oluruz artık:eyv

diye düşünüyorum

aynı sorundan bende şikayetçiyim clio 4 aracımda. inip binerken pantolonun tozunu çırpmaktan bi hal oluyorum :berbat

aynı sorundan bende şikayetçiyim clio 4 aracımda. inip binerken pantolonun tozunu çırpmaktan bi hal oluyorum :berbat

valla kapıları etraflıca inceledim kapı ölçüsünde 2 parmak eninde kauçuk olur yumuşak lastik olur yada fitil olur artık bilemem çift traflı silikon bantla kapı altına yapıştırılırsa büyük ihtimalle bu sorun ortadan kalkacaktır uygun bi zamanda deneceğim

Geri