Fluence Yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan phnx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

phnx

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. sormak istediğim aracımın jantlarını değiştirdim ve biraz düşürmek istiyorum çok fazla yere basık olmasın sadece çamurluk ile arasındaki görüntü kirliliği biraz olsun kalsın. yay olarak coil-ex marka hakkında oldukça olumlu yorumlar duydum ama 3.5 ve 5 arasında kaldım. davlumbaza veya çamurluğa sürtmesinden de çekiniyorum sizce en sağlıklısı hangisi olur. lastik ebatları 235/35/19

attachment.php

3.5 cm düşürmek mantıklı olur derim konfor kaybetmezsiniz 5 cm lerde sıkıntı olabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Coilex 5 cm de sürtme ben yaşamadım ama lastik ebatlarım farklıydı. 205 60 16 ile kullanıyordum. yükseklik olarak sizin lastik ile aynı ama genişlik farklı olduğu için sürtme yapabilir mi diye düşünüyorum, sanmıyorum ama denemek lazım.

Bu arada öncesi sonrası ölçüm yapmıştım ben coilex 5 cm yaylar (megane3 ve fluence aynı) önleri dizel fluencelerde 45mm arkaları 30mm aşağı indiriyor.

Faydalı olur umarım..

teşekkürler cevaplar için. benim de çekincem 50 mm davlumbaza sürtme yapabilir mi şeklinde. aracın fotoğrafı varmı peki en azından görsel olarak bir örnek olur :) 35mm belli bile olmayacaksa takmanın bir mantığı da yok :)

5 bile az olacak gibi :D ama daha fazlası zarar evet araç gerçekten çok yüksek 3.5 pek birşey değiştirmeyecek gibi teşekkürler :)

5 iyidir sizin lastik daha büyük olduğu için daha tok durur.. Kazasız belasız sürüşler..

Geri