Fluence ses sistemi yardimm :)

cesizmir

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ARKADAŞLAR ARACIMA SES SİSTEMİ TAKTIRICAM KAFAMDAKİ SİSTEMİ AŞAĞIDA PAYLAŞICAM SİZCE SİSTEM NASIL KALİTELİ YÜKSEK SESLERDE BİLE BOZULMAYAN BİR SES ELDE EDEBİLİRMİYİM ? DAHA İYİ BİR ÖNERİNİZ VARSA YAZARSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER HERKESE :)

[h=4]Pioneer TS-W310S4 30cm 4ohm 1400W Kabinli Subwoofer[/h][h=4]Pioneer TS-G1322i Oto Hoparlörü (2 TAKIM ALICAM ARKA VE ÖN KAPILARA )[/h][h=4]Pioneer Gm-A6604 Amplifikatör 4 Çıkışlı Köprülenebilir Anfi[/h]

kapılara takacağın hoparlörü amfiye bağlama dayanabileceğini sanmıyorum ön kapılara 16 cm component tak arka kapıları iptal et yada arka kapılarada 16cm component al kasnak yardımı ile kesmeden biçmeden oluyor pioneer champion serisi zaten kendini kanıtlamış bi ürün amfi ise yeterli 5 kanal bi amfide olabilir böylece tüm sistemi amfiden beslersin megane 3 ve fluence ses akustiği çok kötü ne yaparsan yap ses alınamıyor deniyor. ayrıca bunlara kablo seti ve deck çevirici de alacaksın yani 110 tl daha masrafı var maalesef

Cevabınız için teşekkür ederim kompenatları bağlamak istyorum amfiye kusursuz ses almak istiyorum daha iyi bir amfi önerebilirmisiniz veya sub wooferı 1000w alsam kaldırırmı birde aracın üzerindeki kompenatlar 13 cm orjinalliği bozmamk adına 13 cm takıyım diyorum

Bende yeni aldığım fluence ses sistemi yaptırmaya düşünüyorum
Paket halinde satılan yokmu

paket olarak satılanlar dandik oluyoo genelde ayrı almanı tavsiye ederim

Geri