Merhabalar, 2011 model Dacia Sandero aracımı satıp 2015 Fluence Icon bir araç aldım en dolusundan. Aracın boyası, kazası, değişeni, hatası, kusuru, hasar kaydı yok lakin aracın direksiyon sistemine bir türlü alışamadım. Çok hafif bir direksiyon yamukluğu var rahatsız edecek kadar değil büyük ihtimal lastik jant balansından falan, çekme kayma da yok gibi ama yolda düz giderken yol eğimli falan olursa sanki araba eğimli tarafa doğru meğilleniyor haliyle direksiyonla toplamam gerekiyor bu sefer sanki direksiyonun merkez noktası faklı gibi duruyor. Eski sanderomda böyle birşey asla olmazdı. Düz ayarlar bırakır termostan çay koyardım. O tren gibi dümdüz giderdi yolun eğiminden falan etkilendiğine hiç şahit olmadım. Fluence'de bu durum normal mi? Rot balansa götürdüm ön takımda hiçbir sorun yok ayarında da sorun yok çekme falan yapmıyorsa 1- 2 derece direksiyon eğri diye para verme dedi eleman. Ben napcam bilmiyorum durum çok kafama takılıyo. Yolun eğimine göre bile toplamaya çalıştığım bir araç çok kafama takılıyor kötü sanderomun direksiyon sistemini arar oldum.