7 Ara 2012 #1 tswat Mehmet YILMAZ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ara 2012 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Fluence motor koruma karter'ı için ne önerirsiniz.
7 Ara 2012 #2 mesut tuna Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1,196 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Servise soracaktım unuttum. Olsa iyi olur gerçekten.
7 Ara 2012 #3 ncb48 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Kas 2011 Mesajlar 876 Tepkime puanı 0 Puanları 0 altında motor koruma var benimkinde öyle hatırlıyom bakıma girdiğinde söküp taktıklarını görmüştüm...Siz ne taktırmak istiyosunuz tam olarak ?
altında motor koruma var benimkinde öyle hatırlıyom bakıma girdiğinde söküp taktıklarını görmüştüm...Siz ne taktırmak istiyosunuz tam olarak ?
7 Ara 2012 Konuyu Başlatan #4 tswat Mehmet YILMAZ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ara 2012 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Aracın altına takılan karter deniliyor galiba , motor ve aksamını ufak tefek taş,vurma vb. olaylardan koruyan metal levha. Örnek :
Aracın altına takılan karter deniliyor galiba , motor ve aksamını ufak tefek taş,vurma vb. olaylardan koruyan metal levha. Örnek :
7 Ara 2012 #5 *İstanbullu Çılgın Kangoocu-009, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,576 Tepkime puanı 12 Puanları 0 fluence ler jeep gibi araba zaten takma amacınız nedir ki
8 Ara 2012 #6 ncb48 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Kas 2011 Mesajlar 876 Tepkime puanı 0 Puanları 0 tswat' Alıntı: Aracın altına takılan karter deniliyor galiba , motor ve aksamını ufak tefek taş,vurma vb. olaylardan koruyan metal levha. Örnek : Genişletmek için tıkla ... bundan benim aracımda orjinal vardı ilk bakıma girerken söküp taktıklarını gördüğüm şey buydu
tswat' Alıntı: Aracın altına takılan karter deniliyor galiba , motor ve aksamını ufak tefek taş,vurma vb. olaylardan koruyan metal levha. Örnek : Genişletmek için tıkla ... bundan benim aracımda orjinal vardı ilk bakıma girerken söküp taktıklarını gördüğüm şey buydu