Fluence megane 3 silecek değiştirecekler ve memnun olmayanlar baksın.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aykut_25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aykut_25

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese selam,

bu yaptığım değişikliği herkes istemeyebilir. fakat detaylıca anlatayım. benim gibi takıntılı olan insanlar bunu mutlaka yapar.
Şimdi, şoför tarafındaki cam tarafı silecek silmeyen yerler oldukça mevcut. üst kısım ve sol alt kısım. aynı zamanda 2 silecek arasında büyük bir boşluk ve aynanın hizasına gelen silecek farkından dolayı yamukluk olmaktadır. Bütün orjinal silecekler böyle.

Bu boşluklardan ve farklardan devamlı su kayar sinir olurdum. camı suyla yıkıyorum en az 10 defa daha kuru bir şekilde silerdim ki o damlamalar gitsin.

Bu yaptığım değişiklikte araba tamamen yıkanmış gibi oluyor. şoför tarafı ( alt -üst) ayna tarafına denk gelen fark ve 2 silecek arası boşluk artık tamamen siliniyor. İlham kaynağım mercedes oldu..onlarda öyle.

Bizim arabanın orjinal silecek ölçüsü 600x400. biz bunu Megane scenic silecekleri ile 750mm lik ile değiştiriyoruz. görüntü, temizleme muhteşem...
ve aynı zamanda sağ sileceğin kolu o kadar gözüme batıyorduki içerideyken onuda 1 tık aşağı indirdim. camda silecek gözükmüyor.

takıntısı olan ve silecek değişimi vakti gelen varsa tavsiyeme uyarsa mutlu olurlar. Servislerin olmaz dediklerine b akmayın. onlara göre hiçbirşey olmaz :)

bende megane 3 var. babamda fluence var. 2 arabayıda yaptım.

bende 2 adet 0 ürün var. eskilerden kalma . sadece sol tarafı serviste 75 tl. isteyen olursa 1 tanesini 40 tl yede veririm. eski sileceğimi garantiden değiştirttim. kullanmadan bagaja koydum.

qm96n3.jpg
[/URL][/IMG]

MP9N46.jpg
[/URL][/IMG]

Q41DGA.jpg
[/URL][/IMG]

XD2Vpo.jpg
[/URL][/IMG]

bgQqRY.jpg
[/URL][/IMG]

dW4QEZ.jpg
[/URL][/IMG]

hocam çok güzel olmuş :eyv

faydalı bilgi. sağ silecek yine 40'lık mı olacak?

Güzel iş eline sağlık

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet sağ orjinal kalıyor. Biz sol tarafi oynuyoruz

Herkese selam,

bu yaptığım değişikliği herkes istemeyebilir. fakat detaylıca anlatayım. benim gibi takıntılı olan insanlar bunu mutlaka yapar.
Şimdi, şoför tarafındaki cam tarafı silecek silmeyen yerler oldukça mevcut. üst kısım ve sol alt kısım. aynı zamanda 2 silecek arasında büyük bir boşluk ve aynanın hizasına gelen silecek farkından dolayı yamukluk olmaktadır. Bütün orjinal silecekler böyle.

Bu boşluklardan ve farklardan devamlı su kayar sinir olurdum. camı suyla yıkıyorum en az 10 defa daha kuru bir şekilde silerdim ki o damlamalar gitsin.

Bu yaptığım değişiklikte araba tamamen yıkanmış gibi oluyor. şoför tarafı ( alt -üst) ayna tarafına denk gelen fark ve 2 silecek arası boşluk artık tamamen siliniyor. İlham kaynağım mercedes oldu..onlarda öyle.

Bizim arabanın orjinal silecek ölçüsü 600x400. biz bunu Megane scenic silecekleri ile 750mm lik ile değiştiriyoruz. görüntü, temizleme muhteşem...
ve aynı zamanda sağ sileceğin kolu o kadar gözüme batıyorduki içerideyken onuda 1 tık aşağı indirdim. camda silecek gözükmüyor.

takıntısı olan ve silecek değişimi vakti gelen varsa tavsiyeme uyarsa mutlu olurlar. Servislerin olmaz dediklerine b akmayın. onlara göre hiçbirşey olmaz :)

bende megane 3 var. babamda fluence var. 2 arabayıda yaptım.

bende 2 adet 0 ürün var. eskilerden kalma . sadece sol tarafı serviste 75 tl. isteyen olursa 1 tanesini 40 tl yede veririm. eski sileceğimi garantiden değiştirttim. kullanmadan bagaja koydum.

Merhabalar;
bugun forumdaki paylasiminizi gorunce ben de sizin gibi yapmak istedim, ve internette baya bir arastirdim ama Renault Scenic cam silecekleri 75 cm olanindan bir turlu bulamadim :/ alisveris sitelerinde Scenic icin satilan silecek uzunluklari 65cm+55cm... siz bu 75cm'lik silecegi Renault Servisinden mi tedarik ettiniz? markasi nedir?
Ben de 75cm'lik bir silecek supurgesi almak istiyorum ama bugun bunu basaramadim :) yardimci olursaniz sevinirim...
bir de Bursa Renault Mais'e gittim, Renault Scenic silecek supurgesi satin almak istedigimi soyledim, yanit: arac plakasi veya sase no gerekiyor... israrla Renault Scenic 75cm silecek supurgesi diyorum, hatta silecekleri de gordum (5m ileride askidaydi) adam kalkip bakmadi bile! delirdim iyice :/ bu nasil bir is anlamiyorum...

Silecek basligi benim resimdeki gibimi once ona bakin.sonra ona gore bir cevap yazayim

288903710R. Parca kodu.. Ama once resime bakin :)

merhaba;
evet silcek klipsi yani basligi ayni sizinkisi gibi, gonderdiginiz parca numarasini kontrol ettim, bundan! tamamdir :)
yardim icin tesekkuler.

Geri