Fluence İçin ODB2 Cihaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mkfygt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mkfygt

Kayıtlı Üye
42-Konya
Merhaba,

Farklı kullanıcılardan, farklı cihazlar hakkında olumlu olumsuz yorumlar aldım.
ODB2 için hangi cihazı alacağıma karar veremedim.

Detaylı özellikler açmak için, arızaları tespit etmek için, sadece izleme için vs. farklı amaçlarda kullananlar varsa olumlu olumsuz yorumlarını paylaşabilir mi?

ecu tweaker uygulamasını telefonuna internetten kolay bulabilirsin indirip kurman gerek(tabi ek dosyası da var onun yaklaşık 1,5gb).bu uygulama ile her türlü gizli özellikleri açıp arıza tespit edip silebilirsin fakat çok dikkatli okuyup işlem yapman gerek onun dışında bilinen en yaygın uygulama olan car scanner uygulamasını indirip kurmalısın,hatta ben bu uygulamaya 40tl gibi bir cüzi rakamla 1 yıllık abonelik yaptım ve bir sürü profesyonel özellikleri de açıldı.ecu tweaker uygulaması ile kendi aracımın(2016 model fluence touch dizel otomatik) alarmını ,follow me,otoban sürüş modu gibi özelliklerini açtım,sanayideki yazılımcılar bu işlemleri bilmiyolar bile!!! OBD2 cihazı içinse önerim versiyon v2,2 veya 2,1 ve içindeki çip PIC18F25K80 /bluetoothlu yazanlardan olmalı.bu özellikleri barındıran bir cihaz alabilirsin,ama mini mavi olanlardan alma sakın siyah ve bi tık uzun olanları tercih et derim....

pc üzerinden de DDT4ALL adlı bir yazılım var üstelik türkçe fakat kullanımı çok riskli bir uygulama yanlış bir işlem yapmamak için için her açtığın yani işlem yapmak istediğin sayfanın işlemden önce resmini çekmen lazımki yanlış bişey yaparsan bakarak orijinaline dönme şansın var.youtube de buna ait videolar ve onların altında linkler var son sürüm türkçe olanı bulup indirebilrsin,ayrıca kurulumu adım adım izleyebilrsin..

https://github.com/cedricp/ddt4all/releases buradan pc ne uyan sürümü indirip kurabilirsin

Geri