Fluence Fan Açmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Adem SOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Adem SOL

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba 2011 fluence Business aracım var klima gazı doldurduktan sonra ustanın söylediğine göre klimayı açınca fan devreye girmesi gerekiyormuş ama fan çalışmıyor fan motoruna baktılar, sigortaları kontrol ettiler (+) verince çalıştığını söylediler ama fanı çalıştıramadılar aklıma takılan soru gerçekten klima açılınca fan çalışması gerekir mi, gerekirse yazdıklarım dışında sorunlar neler olabilir yardımınızı bekliyorum teşekkür ederim

Merhaba 2011 fluence Business aracım var klima gazı doldurduktan sonra ustanın söylediğine göre klimayı açınca fan devreye girmesi gerekiyormuş ama fan çalışmıyor fan motoruna baktılar, sigortaları kontrol ettiler (+) verince çalıştığını söylediler ama fanı çalıştıramadılar aklıma takılan soru gerçekten klima açılınca fan çalışması gerekir mi, gerekirse yazdıklarım dışında sorunlar neler olabilir yardımınızı bekliyorum teşekkür ederim

Fan arızalı midir bilemiyorum ama ben klimayı acınca belirli aralıklarla fan devreye giriyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fandan kastımız bu aracı park ettiken sonra başlayan soğutucu ise onun çaılşması bizim elimzide olan bişey değil
yani bi tuşla fan çalışması diye bişey duymadım ben
en azından ben duymadım
ama illede çalışması gerekiyosa aracı olduğu yerde biyarım saat çalışır halde tutun
muhtemelen kapayınca derverey giricek fan

2011 model volvo s80 2.4 d5 araca sahibiz aynı şekilde aracımızın klima gazını tamamladıktan sonra hala klimamız çalışmıyor bikaç saniye devreye girdikten sonra geri klima motoru devreden çıkıyordu usta klimanın motorunun değişmesinin gerektiğini söylesede yetersiz soğutmadan dolayı yaptığını biz farketmiştik araçların özellikleri sınıf sınıf değişmekte volvoda 2 adet fan bulunmakta biri küçük biri büyük bu fanlarda kademeli fanlardır yani işin kısaca özeti şu yaz gününde aracı en soğuk klima seçeneği ile çalıştırdığınız an klimanın devreye girmesi gerekmekte ustanızın verdiği bilgi doğrudur..

Mevsim kış olunca araç hava soğuk olduğu için klimayı devreye sokmuyor. Eğer klimayı çalıştırmak istiyorsanız ön cam hızlı buğ çözücüyü açın. Ön cam buğ çözme modunda otomatik klimayı devreye alıyor araç belki hava sıcaklığından bağımsız klimayı açar.

Geri