Fluence çocuk kilidi

fahrimazi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracım 2010 model fluence privilege 1.5dci sorunum çocuk kilidi düğmesine basınca bir müddet kendi kendine açıp kapatıyor neden kaynaklanıyordur ve masrafı nekadar olur bilgi verirseniz sevinirim. Ek olarak tuşun ışığıda yanmıyor

Hoşbulduk. Ben kahramanmaraş'tan Fahri MAZI 2010Model fluence sahibiyim Kuyumcu ustasıyım

Fluencelerin çocuk kilit tuşu çok hassas oluyor. Işığı yanmıyorsa oksitlenmiş olabilir, açıp temizleyip tekrar denerseniz düzelebilir.

Aklıma geldi tuş takımının fişini söküp arıza lambası sönecekmi diye baktım sönmeyince tekrar taktım fiş çekiliykende arıza lambası yanarmı şimdi bir soru işareti oluştu kafamda tekrar söküp oksit varmı bakayım

Şimdi söktüm ve temizledim düzeldi ben fişi çıkarınca arıza lambası söner diye düşünmüştüm yanılmışım.yardımınız için çok teşekkürler

Aslında bir sorunum daha var airbag ile ilgili yeni konumu açmam gerek

Şimdi söktüm ve temizledim düzeldi ben fişi çıkarınca arıza lambası söner diye düşünmüştüm yanılmışım.yardımınız için çok teşekkürler

Rica ederim. :)

Airbag içinde zaten cevap verilmiş. :eyv

bazen airbag kontrol ettiriniz yazıyor arıza lambası ve airbag lambası yanıyor bir müddet sonra düzeliyor. iş çıkışında kontrol ederim soketleri.

Geri