Fluence Cam Kaldırma Hakkında

dogancicv

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, 2013 model 1.5 dci fluence touch sahibiyim. Dün bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine araçta aslında olan, ama faal olmayan cam kaldırma modülünü buldum. kart üzerindeki anahtarı çıkartıp şöför kapısı kilidine anahtarı yerleştirip sağa doğru çeviriyoruz. yaklaşık 5 sn anahtarı çevirdiğimiz konumda tutuyoruz. her hangi bir ses gelmiyor. Sonra aracı çalıştırıp camları indiriyoruz. Aracı stop edip kart üzerindeki kilitleme düğmesine basınca 4 cam kendiliğinden kapanıyor. Belki bilenler vardır ama ben yinede paylaşmak istedim. Saygılarımla....

İyimiş gerçekten bilmeyen flu kullanıcıları için güzel paylaşım abi teşekkür ederiz.

Bilmeyenler için faydalı paylaşım olmuş kardeşim, sağ olasın...

sadece 2013 için mi geçerli?

model yılı olarak tam bilemiyorum. benim aracım 2013 model olduğu için denedim oldu. ancak 2011 model megane 3 expressionda denedik olmadı.

cam kaldırma olayı bazı serilerde var bazı serilerde yok diye okumuştum değişik sitelerde.misal 2012 dinamik megane 3 ümüzde bu olay var ve çok da kullanışlı.faydalı paylaşım teşekkürler :eyv

2010 Business' te yok :/

2010 baz privilegede yoktur kesin :D

kartta kapı kilitleme düğmesine 2 kere basın ard arda varsa vardır camlar açıkken :) @Delgado

arkadaşlar, 2013 model 1.5 dci fluence touch sahibiyim. Dün bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine araçta aslında olan, ama faal olmayan cam kaldırma modülünü buldum. Kart üzerindeki anahtarı çıkartıp şöför kapısı kilidine anahtarı yerleştirip sağa doğru çeviriyoruz. Yaklaşık 5 sn anahtarı çevirdiğimiz konumda tutuyoruz. Her hangi bir ses gelmiyor. Sonra aracı çalıştırıp camları indiriyoruz. Aracı stop edip kart üzerindeki kilitleme düğmesine basınca 4 cam kendiliğinden kapanıyor. Belki bilenler vardır ama ben yinede paylaşmak istedim. Saygılarımla....

2010 extreme de yok :(

Geri