Fluence aracim çalindi - 34 yr 9533

fatihdkcn

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Kendimi tanıtmadan bu konuyu açtım ama şu sıkıntıyı hallettikten sonra tanıtacağım.

34 YR 9533 plakalı Renault Fluence 1.5dci Privilege aracım dün gece Başakşehir 4. etap 1. kısımdan çalınmıştır, yerde birkaç cam parçası vardı muhtemelen camı kırılarak içine girilmiş.

Kartların ikiside bende bu durumda nasıl yürüdü araba onu da bilmiyorum ama dünden beri ne yapacağımı şaşırdım artık, polis tutanağı da tutuldu. Yine de olurda gören olursa lütfen Polis e ihbarda bulunsun.

Geçmiş olsun...İnşallah en erken zamanda kavuşursunuz aracınıza

Teşekkürler, inşallah bulunur kısa sürede.

Cok gecmis olsun polis tutanagi tutturmaniz cok iyi olmus bu aralar bir cok olayda kullaniyorlar calinti araclari ayrica sizi bir nebze olsun rahatlatirmj bilmem ama anahtarlarin ikisinin de sizde olmasi da kaskonuz var ise lehine bir durum yani aracinizin poyasa degerinin tamamina yakin meblasini alabilirsiniz tekrar gecmis olsun

Samsung Edge ile gonderildi

Rabbim en kısa zamanda suçluları yakalatsın ve helal malınız size geri döner sıkıntınız biter diyorum geçmiş olsun ...

Geçmiş olsun, aracınızın herhangi bir yerinde çizik veya fark var mıydı dikkat çekebilecek? Plakayı değiştirselerde belki forumda bulunanların dikkatinden kaçmaz..

Herkese temennileri için teşekkürler, inşallah bulunur

Araçta çok belirgin birşey yok ama şunlar mevcut;

Sağ kapıların altındaki marşpiyelde içe doğru eziklik var
Sol kapıların ikisinde de nokta şeklinde eziklik var
Sol arka kapının bitiminden olan tampon kısmında hafif çizikler var

Bunlar dışında camlar filmli, içinde çocuk oto koltuğu vardı tabi kaldıysa o da.

başka aklıma birşey gelmiyor

Çok geçmiş olsun, Tez zamanda bulunur inşlh .

​Çok büyük geçmiş olsun.Konuyu Facebook sayfamızdada paylaştım.İnşallah bir sonuç çıkar.

Teşekkürler, inşallah iyi bir haber gelir

Geri