Fluence Almayı Düşünüyorum

kursadisikcelik

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Aranıza yeni katıldım. 2013 2014 model 1.6 CVT Icon Fluence düşünüyorum, artısı eksisi nelerdir, şu an otomatik fiesta kullanıyorum, fiestadan sonra beni üzmeyeceğini düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

KardeŞİm 1 ay önce 2013 1.5 dc fİestamİ sattim. Suan fluence 1.5 dc 110 luk edg otomatİk sahİbİyİm . 1.sİ fİesta cok az yakan bİr araba fluence az yakiyor fakat bİr fİesta kadar deyİl bunu bİl cünkü boyut ve otomatİk farki var.2.fİesta yol tutus olarak fluenceden cok cok üstün .3.otomatİk vİtes flence alacaksin ben aldim pİŞmanim debrİyaj ömrü olan bİr parca suan 130.000 arabam ama korkuyorum cünkü foruma bak bİr cok İnsan baski bİtmesİ sorunu ve vİtes kutusu kontrol yazisi paylaŞmis bence manuel al .fluence güzel ama otomatİk versİyonu gelecek İcİn ürkütücü baski balata deyİŞİmİ 10.000 tl kardesim bunu bİl.mesela ben suan her Şeyden memnum fakat bİr ses var yakit gerİ dönüŞ hortum sesİ yanİ reno nun bütün fluencelerİ servİse cagirip ücretsİz bu sorunu düzeltmesİ gereklİ fakat gördügüm kadariyla umrunda deyil .kronik arizalarin arkasinda durmuyor reno. Ford İle kiyasliyim sana gecen sene ford beni ücretsİz servİse cagirdi kizdirma ve ateŞleme bujİlerİ İle İlgİlİ bİr elektronİk bİr Şeyİ deyİŞtİrdİ kronİk arizaymis 2013 model 7 yasindakİ arabayi servİse cagirip ücretsİz hİzmet verdİ . Anlayacagin bence İyİ düŞün .reno kötlemek İstemİyorum fakat sadece kİŞİsel görüŞ ve tecrübelerİm bunlar .ayrica bence fluence alacagina gİt megan 1.6 benzİnle manuel al megan megandir kalİtesİ bellİ. üst klasman araba ben kullandim İnan fluence İle arasinda cok fark var

Bİrde yenİ fark ettİgİm bİr gercek mesela ben fİestayİ 1 aya sattim kİ arabam temİzdİ fİyatda uygundu 7 8 favori vardi 1 kİŞİ aradi aldi fakat flueceyİ dün koydum İlana 20 favori var 2 kİŞİ aradi.yanİ reno fluence pİyasasi olan bİr araba bu gercegİ fark ettİm .buda ayri bİr not . EnİŞtemİn volvo 1 aydir satmaya calisiriyoruz arayan yok fİyat müŞterİ potansİyelİ galİba fakat flence galİba suanda alinabİlİr en İdeal araba gİbİ duruyor fİyat performans olarak buda ayri bİr nok

KardeŞİm 1 ay önce 2013 1.5 dc fÄ°estamÄ° sattim. Suan fluence 1.5 dc 110 luk edg otomatÄ°k sahÄ°bÄ°yÄ°m . 1.sÄ° fÄ°esta cok az yakan bÄ°r araba fluence az yakiyor fakat bÄ°r fÄ°esta kadar deyÄ°l bunu bÄ°l cünkü boyut ve otomatÄ°k farki var.2.fÄ°esta yol tutus olarak fluenceden cok cok üstün .3.otomatÄ°k vÄ°tes flence alacaksin ben aldim pİŞmanim debrÄ°yaj ömrü olan bÄ°r parca suan 130.000 arabam ama korkuyorum cünkü foruma bak bÄ°r cok Ä°nsan baski bÄ°tmesÄ° sorunu ve vÄ°tes kutusu kontrol yazisi paylaŞmis bence manuel al .fluence güzel ama otomatÄ°k versÄ°yonu gelecek Ä°cÄ°n ürkütücü baski balata deyİŞİmÄ° 10.000 tl kardesim bunu bÄ°l.mesela ben suan her Şeyden memnum fakat bÄ°r ses var yakit gerÄ° dönüŞ hortum sesÄ° yanÄ° reno nun bütün fluencelerÄ° servÄ°se cagirip ücretsÄ°z bu sorunu düzeltmesÄ° gereklÄ° fakat gördügüm kadariyla umrunda deyil .kronik arizalarin arkasinda durmuyor reno. Ford Ä°le kiyasliyim sana gecen sene ford beni ücretsÄ°z servÄ°se cagirdi kizdirma ve ateŞleme bujÄ°lerÄ° Ä°le Ä°lgÄ°lÄ° bÄ°r elektronÄ°k bÄ°r ŞeyÄ° deyİŞtÄ°rdÄ° kronÄ°k arizaymis 2013 model 7 yasindakÄ° arabayi servÄ°se cagirip ücretsÄ°z hÄ°zmet verdÄ° . Anlayacagin bence Ä°yÄ° düŞün .reno kötlemek Ä°stemÄ°yorum fakat sadece kİŞİsel görüŞ ve tecrübelerÄ°m bunlar .ayrica bence fluence alacagina gÄ°t megan 1.6 benzÄ°nle manuel al megan megandir kalÄ°tesÄ° bellÄ°. üst klasman araba ben kullandim Ä°nan fluence Ä°le arasinda cok fark var

2017 de 47000 km Edc otomatik 2014 fluence aldım 114000 km halen şanzımanı sağlam. Geçişleri inanılmaz harika. Aracınıza bakarsanız sizi üzmez. Şanzıman yağı çok önemli

Manuel 110 luk 6 ileri al. Dolu paket olsun

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim, ben CVT vitesli benzinli almayı düşünüyorum. Dizel ve EDC düşüncem yok açıkçası. 2013-2014'lerde en full olanları olduğunu görüyorum o yüzden özellikle bu model.

hocam piyasada 1.6 değil 1.5 dCi motoru yaygın. 1.6 tutulmuyor ayrıca cvt şanzıman da tutulmuyor. fluence düşünüyorsanız 1.5 dCi öneririm. 1.6 cvt icon fluence almak yerine 1.5 dCi joy, privilege, businnes paket bakmanızı öneririm. megane 3 lerde (yani hatchback fluence olarak düşünün) 1.6 motor fluenceye göre daha yaygın. güç olarak da bence 110luk 1.5 dCi, 1.6 benzinli motora göre daha iyi.
Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim, ben CVT vitesli benzinli almayı düşünüyorum. Dizel ve EDC düşüncem yok açıkçası. 2013-2014'lerde en full olanları olduğunu görüyorum o yüzden özellikle bu model.

Bence manuel dizel fluence alın, dizelin gücü ayrı güzel bir his veriyor, 1.5 dci daha yaygın ve dci motor kendini kanıtlamış bir motor. Şanzıman konusu tartışmalıdır ama her araba şanzımanı güzel yapamaz ve otomatik şanzıman manuele göre her marka için daha risklidir. Fluence özellikle fiestadan sonra oldukça geniş gelecek, boyutları sınıfına ve rakiplerine göre oldukça iddalı, araç yüksek bir araç ve yol tutuşu harikalar yaratmaz ancak sınırlarda kullanmadığınız sürece gayet yeterli bir tutuşu var sonuçta spor otomobil değil. Bagajı oldukça geniş, arka koltuk diz mesafesi ideal, ses yalıtımı çok dandik, radyosu güzel çekmiyor, koltukları hemen leke oluyor, parçası uygun fiyatlı ve her yerde kolayca bulunabilir, bütçeni bilmiyorum ama touch paketi bile gayet yeterli.

Geri