Fluence 2014 Touch 1.5 Dci 90 Motor Yağ Seçimi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bumink
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bumink

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 Mar 2018
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Aracımı yeni aldım. Şuan 95 bin km'de daha önceden servis bakımlı olduğu söylenerek aldım. Açıkçası servise sormadım da almadan önce ancak daha önceki tecrübelerimden ve piyasa ustalarından artık nefret ettiğimden dolayı aracın bundan sonraki bakımlarını serviste yaptırmak istiyorum. Size sormak istediğim Liqui Moly Top Tec 4400 5W30 Motor Yağını daha önceden kullanan var mı? Servis dışardan yağ getirmeme sıkıntı çıkarır mı? Zaten yağ için firmanın kendi sitesinde özellikle renault araçlarda kullanılması önerilir diye bir tabir geçiyor. Yasak olmadığını düşünerek linkini ekliyorum.
https://www.kisa.link/87ID

Düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Bence Renaultun tavsiye ettiği yağı kullanın derim Elf yağ
 
Liqui moly, castrol, mobil, total&elf, shell, motul gibi bilinen tum markalarin yaglari kullanilabilir fakat yagda dikkat edilmesi gereken en onemli husus sudur;

Eger surekli kullandiginizdan farkli bir markaya gececekseniz bu markanin asil performansini vermesi minimum iki veya ucuncu yag degisiminden sonra ortaya cikar.


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst